House of Finn Juhl 109 Stoel

By Finn Juhl

Omschrijving

De House of Finn Juhl 109 Stoel is een ontwerp van Finn Juhl uit 1946 dat in 2009 door House of Finn Juhl is geherintroduceerd.

De 109 Stoel wordt vooral gekenmerkt door de bijzonder gedetailleerde armleuningen. Deze elegant gevormde houten elementen zijn zo vormgegeven dat de armen en handen van degene die erin zit er perfect op kunnen leunen. Aan de uiteinden zitten zelfs kleine inkepingen waar de duimen op kunnen rusten. Aan ieder detail is gedacht bij deze 109 Stoel.

Het hoge comfort en het elegante design maken de 109 Stoel zeer geschikt voor conferentieruimtes, hotels en restaurants. Tegelijkertijd past deze stoel ook perfect in een ruime eetkamer met een hedendaagse of klassieke uitstraling.

De 109 Stoel kan uitgevoerd worden in walnoot en eiken en met een lederen of stoffen bekleding. Bij MisterDesign is zijn twee uitvoeringen met walnoot frame en een lederen bekleding direct te bestellen. Liever een andere variant? Neem gerust contact met ons op of bespreek de mogelijkheden met onze interieuradviseurs in de showroom.

Finn Juhl 109 Stoel


✓ Deens design
✓ Klassieker uit 1946
✓ Perfect gevormde armleuningen
✓ Extreem gedetailleerd en verfijnd design

Vragen over de 109 Stoel van Finn Juhl?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Finn Juhl 109 Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Finn Juhl
Garantie 2 jaar
Merk House of Finn Juhl
Diepte / Lengte 46 cm.
Hoogte 75 cm.
Breedte 64 cm.
Zithoogte 45 cm.

109 Stoel - Walnoot

Nevada Sand Leder

Levertijd: 8 - 9 weken
€ 2.399

109 Stoel - Walnoot

Zwart Elegance Leder

Levertijd: 8 - 9 weken
€ 2.706
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit