Gubi 2D Barkruk Draaibaar

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 2D Barkruk Draaibaar is een ontwerp van Komplot Design.

Boris Berlin en Poul Christiansen hebben in 1987 samen Komplot Design opgericht. Een samenwerkingsverband waarin het natuurlijke gedrag van materialen en vormen voorop staat. De drang om tegenwoordig overal controle over te hebben is volgens dit ontwerpersduo zowel een positieve als een negatieve eigenschap. Zelf kiezen ze ervoor het materiaal te laten voor wat het is, zonder het te forceren. Dit maakt het duo uniek. Niet voor niets hebben zij al met vele nationale en internationale namen mogen samenwerken.

Gubi, ooit begonnen als onderneming van het getrouwde stel Gubi en Lisbeth Olsen, is tegenwoordig – ruim een halve eeuw later – uitgegroeid tot een mondiaal familiebedrijf. Het succes is hen niet zomaar aan komen waaien. Zelf zijn ze van mening dat vasthoudendheid, veerkracht, enthousiasme en vertrouwen de sleutel tot het succes is geweest. Het innovatieve merk heeft een grote collectie van eenvoudige maar originele en vernieuwende ontwerpen. De grensverleggende ontwerpen laten u reflecteren en verder kijken. Zo ook bij de Gubi 2D Barkruk Draaibaar.

De Gubi 2D Barkruk Draaibaar van Komplot Design is voorzien van een draaibaar onderstel, afgewerkt in chroom. De zitschaal wordt, afhankelijk van uw voorkeur, gemaakt van zwart gebeitst beukenhout, eikenhout of Amerikaans Noten. Wanneer u ervoor kiest om de kruk te laten bekleden heeft u daarvoor de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De 2D Barkruk Draaibaar heeft een breedte van breedte van 46 centimeter, een totale hoogte van 68.5 of 78.5 centimeter en een diepte van 43 centimeter. De zithoogte bedraagt respectievelijk 65 of 75 centimeter.

Gubi 2D Barkruk Draaibaar


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Draaibaar
✓ Handige voetensteun
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 46 x h. 68.5 / 78.5 x d. 43 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 2D Barkruk Barkruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 2D Barkruk Draaibaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 43
Hoogte 78.5
Breedte 46
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie 65 cm. Productinformatie 75 cm.

Gubi 2D - 65 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 589

Gubi 2D - 65 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 589

Gubi 2D - 75 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 589

Gubi 2D - 75 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 589

Gubi 2D - 65 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Gubi 2D - 75 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit