Thonet 404H Barkruk

By Stefan Diez

Omschrijving

De Thonet 404H Barkruk is ontworpen door de Duitse ontwerper Stefan Diez.

Stefan Diez (1971) is één van de meest besproken ontwerpers van de huidige generatie. Zijn werken werden bekroond met diverse awards, waaronder de prestigieuze Red Dot Award en de IF Product Award. Daarnaast won hij meerdere prijzen op het gebied van materiaalinnovatie. Zijn ervaring deed hij op als assistent bij een aantal grote namen binnen de wereld van meubeldesign, onder meer bij Richard Sapper en Konstantin Grcic. Sinds 2003 werkt hij vanuit zijn eigen studio en richt hij zich met namen op product- en beursdesign.

Thonet is één van de grotere namen in het hoge segment designmeubelen. Gezien de geschiedenis die het designlabel kent is dat niet verwonderlijk. Het Duitse Thonet heeft vanaf 1819 continue gewerkt aan innovatieve meubelen die van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Geheel in de geest van oprichter Michael Thonet wordt er ook in het heden met deze uitgangspunten gewerkt. Kenmerkend voor de collectie zijn de gebogen frames, zowel van hout als metaal, die in de meubelen worden verwerkt.

De 404H Barkruk van Thonet maakt deel uit van een serie zitmeubelen bestaande uit diverse stoelen, een statafel en deze barkruk. De 404H is meteen herkenbaar als ontwerp voor Thonet dankzij de gebogen houten constructie en het hoge zitcomfort dat voortkomt uit de ergonomisch vormgegeven zitting. De kruk is verkrijgbaar in talloze kleuren en afwerkingen en is tevens goed te combineren met de 404 eetkamerstoelen. De 404H Barkruk heeft een breedte van 48 centimeter, een hoogte van 77 centimeter en een diepte van 46 centimeter.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden en prijzen hebben we slechts een aantal krukken uitgewerkt die direct online te bestellen zijn.

Thonet 404H Barkruk


✓ Mogelijk in diverse afwerkingen
✓ Bijzonder ontwerp!
✓ Vakmanschap
✓ Met voetensteun
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmetingen: b. 48 x h. 77 x d. 46 cm.
✓ Design: Stefan Diez

Vragen over de 404H Barkruk van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staat of indien u meer informatie wenst over de Thonet 404H Barkruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Stefan Diez
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 46 cm.
Breedte 48 cm.
Hoogte 77 cm.
Zithoogte 77 cm.
Bijlagen Productinformatie

404H - Beuken TP107

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 719

404H - Zwart TP29

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 719

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit