Artifort 500 Series: F511

By Geoffrey Harcourt

Omschrijving

De fauteuils van de 500 Serie, ontworpen door Geoffrey Harcourt, behoren tot de collectie van het merk Artifort. Geoffrey Harcourt heeft de fauteuils ontworpen met in zijn gedachten de stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.” In 1967 ontwerpt Harcourt een serie draaifauteuils met trompetvoet waarbij alle aandacht uitgaat naar de zitschelp. De schelp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen.

De 500 Series bestaat uit verschillende uitvoeringen:
- Fauteuil I, Fauteuil II, Fauteuil III en een schommelstoel.

Voor alle series geldt dat u voor de bekleding van de fauteuil en bijpassende poef de keuze heeft uit vele verschillende kleur- en stofmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bekleding in leer.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of wenst u één van de fauteuils van de 500 Serie te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Artifort 500 Series Fauteuil I


✓ Draaibaar
✓ Comfortabel
✓ Enorme diversiteit
✓ Design: Geoffrey Harcourt

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Geoffrey Harcourt
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte Naar keuze.
Hoogte Naar keuze.
Breedte Naar keuze.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte Naar keuze

Fauteuil I
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.531

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit