Artifort 500 Series: Schommelstoel

By Geoffrey Harcourt

Omschrijving

De fauteuils van de 500 Serie, ontworpen door Geoffrey Harcourt, behoren tot de collectie van het merk Artifort. Geoffrey Harcourt heeft de fauteuils ontworpen met in zijn gedachten de stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.” In 1967 ontwerpt Harcourt een serie draaifauteuils met trompetvoet waarbij alle aandacht uitgaat naar de zitschelp. De schelp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen.

Ondanks dat Harcourt al geruime tijd niet meer ontwerpt levert hij in 2011 toch nog de blauwprint voor een nieuw, eigentijds onderstel voor “zijn” 500-serie. Het is deze kruisvoet die Artifort in 2012 geïntroduceerd heeft.

De 500 Series bestaan uit verschillende series van fauteuils:
- Fauteuil I, Fauteuil II, Fauteuil III en een schommelstoel

Voor alle series geldt dat u voor de bekleding van de fauteuil en bijpassende poef de keuze heeft uit vele verschillende kleur- en stofmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bekleding in leer.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of wenst u één van de fauteuils van de 500 Serie te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Artifort 500 Schommelstoel


✓ Bijzonder design
✓ Comfortabel
✓ Enorme diversiteit
✓ Design: Geoffrey Harcourt

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Geoffrey Harcourt
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte Naar keuze.
Hoogte Naar keuze.
Breedte Naar keuze.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte Naar keuze.

500 Series Schommelstoel
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.190

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit