Pastoe Joost Selectie 004 A'dammer Kast

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

Deze uitvoering van de A'dammer Opbergkast, ontworpen door Aldo van den Nieuwelaar, maakt deel uit van de serie 'Joost Selection'. De serie bestaat uit een aantal kasten die speciaal door Joost, de creatief directeur van Pastoe, zijn samengesteld. De vrijheid in de keuzeopties van Pastoe is enorm en dat maakt het soms best lastig om een keuze te maken. De Joost Selection maakt het misschien iets makkelijker, is sneller leverbaar en kan tegen een aantrekkelijke prijs geleverd worden. A'dammer is een uitgesproken voorbeeld van een meubel als object. Het kenmerk van A'dammer is de geribbelde deur die naar boven kan worden geschoven waarbij deze verdwijnt in de achterkant van de kast. De ribbels van dit rolluik bieden een greep op elke willekeurige hoogte. De eigenzinnige uitstraling van de staande kast wordt versterkt door de ronde bovenkant.

A'dammer is een designicoon en een van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit. In de versie uit de Joost Selection wordt de kast geleverd in een Duotone, in dit geval Apple Green en Snowwhite.

Op aanvraag zijn ook alle andere A'dammer kasten leverbaar in Duotone en heeft u keuze uit tal van prachtige kleuren. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Pastoe A'dammer Joost Selection


✓ Klassieker
✓ Leverbaar in tal van uitvoeringen
✓ Onderdeel van de Joost Selectie
✓ Design: Aldo van den Nieuwelaar

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Productnr. ADAMMER-JS004
Materiaal Hout
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Hoogte 205 cm.
Breedte 37 cm.
Bijlagen Pastoe Kleuren

Joost Selectie 004 A'dammer Kast

Apple Green / Snowwhite

Levertijd: 6 - 7 weken

Normale prijs: € 1.045

Special Price € 940,50

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit