HAY About a Chair AAC 22 Stoel Met Vast Zitkussen

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About a Chair AAC 22 Stoel Met Vast Zitkussen is een ontwerp van Hee Welling.

Hee Welling is een Deense designer die we kennen van verschillende ontwerpen op het gebied van meubelen, inrichting, verlichting en industrieel design. Vooral de Scandinavische oorsprong is terug te herkennen in zijn ontwerpen. Hee is meermaals genomineerd als beste Deense ontwerper van het jaar en heeft inmiddels ook al zijn plaats weten te veroveren op de lijst van meest populaire ontwerpers: de Architonic's Top 200 ontwerpers 2015. Hee Welling ontwerp veel voor het Deense merk HAY.

HAY is een mondiaal bedrijf dat staat voor het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen van excellent design genieten. De trots voor Danish Modern - en daarmee de kwaliteit, het vakmanschap en het humanistische ontwerp - is terug te vinden in de collectie van HAY. Zo ook in de About a Chair Stoel. De AAC-collectie is de meest veelzijdige serie van HAY. Het begon met één stoel en is uitgegroeid tot een serie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

De AAC 22 Stoel Met Vast Zitkussen van HAY is gemaakt van prolypropyleen en bewerkt eikenhout. Voor het onderstel kunt u kiezen voor een uitvoering in gezeept eikenhout, gelakt eikenhout of gebeitst eikenhout. De stoel heeft een breedte van 59 centimeter, een totale hoogte van 79 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De zithoogte bedraagt 46 centimeter. Deze variant van de AAC 22 Stoel is voorzien van een vast zitkussen in diverse mooie stof- en lederuitvoeringen.
Welke uitvoering van de AAC22 u ook kiest, alle uitvoeringen zijn bijzonder mooi én comfortabel!

HAY AAC 22 Stoel met Vast Zitkussen


✓ Diverse uitvoeringen
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Prachtig Nordic design
✓ Afmetingen: b. 59 x h. 79 x d. 52 cm.
✓ Design: Hee Welling

Vragen over de AAC 22 Stoel van HAY?


Neem gerust contact met ons op indien uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de AAC 22 Stoel met Vast Zitkussen van HAY.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hee Welling
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 52
Hoogte 79
Breedte 59
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 46

AAC 22 - Steelcut Trio 195

Gelakt Eikenhout

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 359

AAC 22 - Hallingdal 126

Gelakt Eikenhout

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 375

AAC 22 - Sierra Leather Black

Mat Gelakt Eikenhout

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit