Design accessoires

Design accessoires maken uw interieur pas echt compleet. Accessoires bepalen de sfeer van uw interieur. Een mooi vloerkleed op de vloer en een paar kleurrijke kussens in de bank en uw interieur oogt totaal anders. Accessoires zijn ook de ideale middelen om kleur in uw interieur aan te brengen. Een vloerkleed kan uw zithoek een compleet andere uitstraling geven. Nog maar niet te spreken over een behang op de wand of kleurrijke kussens in uw bank. Designaccessoires zijn dan ook het puntje op de i voor het interieur. Bij MisterDesign vindt u een uitgebreid assortiment design woonaccessoires en design keukenaccessoires tot design slaapkameraccessoires en design servies en textiel. Veel van deze design accessoires zijn op voorraad waardoor u er snel van kunt genieten.

3 items

 • Cor Unum Glove Schaal

  Glove Schaal

  Cor Unum
  € 227

  Designer Konstantin Grcic

  Merk Cor Unum

 • Cor Unum Glove Vaas

  Glove Vaas

  Cor Unum
  € 267

  Designer Konstantin Grcic

  Merk Cor Unum

 • Cor Unum Glove Vaas Large

  Glove Vaas Large

  Cor Unum
  € 276

  Designer Konstantin Grcic

  Merk Cor Unum

3 items

Veel design accessoires in onze winkel

Naast een ruime collectie design meubelen en design lampen vindt u in onze winkel ook veel design accessoires. Van theedoeken en dekbedden tot kussens en behang in allerlei kleuren en stijlen. U kunt uw accessoires direct meenemen of we kunnen de accessoires voor u bestellen. Onze adviseurs in de winkel zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends en kunnen u dan ook adviseren bij het maken van uw keuze.

Design accessoires van bekende merken

MisterDesign werkt enkel met de beste merken. Dit betekent dan ook dat we kwalitatief hoogwaardige design accessoires aanbieden van de mooiste designmerken zoals Ferm Living, HAY, Muuto, Moooi, Tom Dixon, Studio Ditte, Kay Bojesen, Kartell en Vitra. Bent u op zoek naar een design accessoire maar vindt u deze niet terug in onze webshop of winkel? Dan horen we het graag van u. De kans is groot dat we de design accessoire toch kunnen leveren.

Voor advies over design accessoires kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!