Design behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. En dat vinden we maar wat leuk! Steigerhout behang, kinder behang, bloemen behang, grafisch behang, we hebben het allemaal. Naast het zeer populaire Ferm Living behang, NLXL behang en Studio Ditte behang verkopen we sinds kort ook het prachtige Cole en Son behang. Behang geeft u de perfecte mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een eigen draai aan een ruimte te geven. Het vrolijkt op of zorgt voor een fris plaatje! En het is perfect voor een ieder die van verandering houdt. Zo kunt u jaarlijks een andere sfeer aanbrengen in uw interieur, zonder daar veel voor te hoeven veranderen! Behang, de ideale design woonaccessoire!

176 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

176 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design behang


Behang hoeft niet altijd standaard een hele wand te bedekken. Denk er bijvoorbeeld eens aan om slechts een of twee banen op de muur aan te brengen met bijvoorbeeld de Berry Black van Ferm Living. Ook leuk en origineel: een muur om op te eten met KEK Amsterdam, die behangprints hebben met spekken, dropjes en raketjes. Leuk voor de kinderkamer, maar stiekem ook voor onszelf!

Kijk ook eens naast de categorie behang naar de overige categorieën woonaccessoires: design kandelaars, design kapstokken, dekens, design klokken, muurstickers, design paraplubakken, design posters, sierkussens, design spiegels en theelichthouders.

Voor advies over behang kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!