Design kapstokken

Kapstokken alleen voor visite? Echt niet! De praktische en saai vormgegeven kapstok is verleden tijd nu er zo veel mooie design kapstokken zijn! Tegenwoordig zijn er vele unieke vormen en ontwerpen om je kleding, jassen en handdoeken aan op te hangen.

Zo worden kledingstukken en jassen niet meer weggeborgen achter deuren of in kasten, maar mogen zij gezien worden! Waarom saaie kledinghangers als je ook toffe hangers en muurhaken kan hebben van bijvoorbeeld Hay? En ook de Piano Coat Rack kapstok van Per/Use is de perfecte display voor je mooiste jassen en kleding.

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

De mooiste merken kapstokken
MisterDesign verkoopt kapstokken, hangers en muurhaken van de mooiste designmerken als Tom Dixon, Hay, Gubi, Ferm Living, Vitra en nog veel meer topmerken. Je hebt dus de garantie dat het een kwalitatief goed product is met een unieke uitstraling. Zelfs voor kinderen wordt het leuk om de jas op te hangen aan de vrolijkste kinderkapstokken!

Kijk ook eens naast de categorie kapstokken naar de overige categorieën woonaccessoires: design klokken, sierkussens, kandelaars, theelichthouders, tijdschriftenrekken, design vazen, design vloerkleden, dekens, design audio en behang.


Voor advies over design kapstokken kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!