Design klokken

Design klokken mogen uiteraard niet ontbreken in het interieur. Een design klok onderscheidt zich van reguliere klokken door zijn unieke, originele en luxe uitstraling. Durf jij een prachtige eye-catcher in huis te halen? Kies dan bijvoorbeeld voor een van de QlockTwo klokken van Biegert & Funk.

Deze design klokken vertellen de tijd in woorden en geven door het slimme ontwerp middels puntjes de exacte minuten weer. Verkrijgbaar in diverse talen, kleuren en materialen en mogelijk als wandklok of tafelmodel. Overtuigd? Neem dan ook een kijkje bij de QlockTwo!

41 items

Page
  1. 1
  2. 2

41 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design klok aan de muur of op tafel
Voor u de keuze voor een specifieke design klok maakt, is het handig om te bedenken of u de klok aan de muur wilt hangen of liever ergens op wilt zetten. MisterDesign heeft voor beide opties een ruime keuze! Tip: Bekijk bij de aanvullende informatie ook altijd even de afmetingen. Dan weet u zeker dat de klok voldoende ruimte krijgt en volledig tot zijn recht zal komen in uw interieur.

Kijk ook eens naast de categorie klokken naar de overige categorieën woonaccessoires: design vazen, design vloerkleden, design wijnrekken, design audio, behang, design dekens, design muurstickers, design paraplubakken, design posters en sierkussens.

Voor advies over design klokken kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!