Design vazen

Design vazen koop je bij MisterDesign. We hebben een uitgebreid assortiment moderne vazen. Een modern interieur bestaat niet enkel uit meubelen en verlichting. Een goed interieur is pas echt af wanneer het gecombineerd wordt met design woonaccessoires. Een design vaas is een praktische accessoire die balans brengt in het interieur, met of zonder mooi boeket bloemen.

90 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

90 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Design vazen, de ideale accessoire


Voor het brengen van balans in een interieur is er een item waar je altijd op kunt rekenen: de design vaas. Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan je interieur. Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen. Of neem een kleurrijke design vaas en vul deze met enkele decoratieve takken. Liever all the way? Neem een kleurrijke vaas en vul deze met kleurrijke bloemen en je hebt pas echt eye-candy in je interieur.

Kijk ook eens naast de categorie design vazen naar de overige categorieën woonaccessoires: design tijdschriftenrekken, design vloerkleden, design wijnrekken, design audio, design kapstokken, design dekens, design klokken, muurstickers, design paraplubakken en design posters.

Voor advies over design vazen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!