Design vloerkleden

Design vloerkleden brengen kleur en sfeer aan een ruimte. Het kan soms een hele uitdaging zijn om warmte toe te voegen aan een ruimte. De design vloerkleden van MisterDesign helpen daarbij. Zo is een design vloerkleed vanzelfsprekend lekker warm aan uw voeten, maar maakt het een ruimte ook levendiger, wat eveneens voor warmte zorgt! Grafische prints kunnen een ruimte meer karakter geven, terwijl rustige design kleden het geheel van meubilair samen kan brengen tot een mooi geheel.Of wat dacht je van de op Kelim geinspireerde vloerkleden van Louis de Poortere?

218 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

218 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ruime keuze in design vloerkleden

Het aanbod design vloerkleden en karpetten bij MisterDesign is breed en hier wordt steeds meer aan toegevoegd. Zo zijn wij onlangs dealer geworden van het merk Gan Rugs, dat bekend staat om haar frisse, kleurrijke, originele en met de hand gemaakte design vloerkleden. Maar ook huidige merken bij MisterDesign voegen jaarlijks mooie vloerkleden toe aan de collectie. Reden genoeg om regelmatig een kijkje te nemen bij onze design woonaccessoires!

Kijk ook eens naast de categorie design vloerkleden naar de overige categorieën woonaccessoires: design plaids, design spiegels, design posters, design tijdschriftenrekken, design vazen, behang, design kandelaars en design kapstokken.

Voor advies over design vloerkleden kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!