Acerbis Life Bank

By Roberto Monsani

Omschrijving

De Acerbis Life Bank is een ontwerp van Roberto Monsani. De in 1975 ontworpen Life bank is een tijdloze klassieker en bedoeld om eindeloze composities mee te maken. Het oorspronkelijke design is in een nieuw, hedendaags jasje gestoken waardoor het volstaat in ieder interieur. Tegenwoordig is het kenmerkende gebogen plastic frame vervaardigd uit hout. Ook is de bank voorzien van slanke lange poten die zorgen voor een gevoel van luchtigheid. Het is een schitterend design en de dikke, zachte kussens nodigen uit om lekker op de bank te ploffen!

De Life Bank bestaat uit drie verschillende modules die te combineren zijn. Zo bestaat er een zitmodule, een poef M en een poef S. De modules zijn opgebouwd uit grote kussens die bestaan uit een polyurethaanschuim gevuld met veren. De kussens worden gestoffeerd waarin u een keuze heeft uit diverse afneembare stoffen. Naast de hoogwaardige kussens is de bank voorzien van een gebogen houten frame dat bestaat uit berken multiplex. Dit multiplex is bewerkt met een fineer in zwart essen of donker walnoot. Door het gebruik van deze materialen ontstaat er een bijzondere samensmelting tussen het pure hout en de gestoffeerde kussens. Iedere module is voorzien van een verbogen haaksysteem waarmee ze gemakkelijk aan elkaar te bevestigen zijn. Hierdoor kunt u variëren in verschillende opstellingen en uw creativiteit blijven stimuleren.

Door de vele opties heeft MisterDesign een viertal samenstellingen uitgekozen die direct verkrijgbaar zijn. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze interieurspecialisten. Zij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte Life Bank.

Acerbis Life Bank


✓ Ontwerp uit 1975
✓ Ontspannen zitcomfort
✓ Verkrijgbaar in verschillende stofferingen
✓ Eindeloze combinaties mogelijk

Vragen over de Life Bank van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Acerbis Life Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden


Kenmerken
Designer Roberto Monsani
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 98 cm.
Breedte 360 cm.
Hoogte 63 cm.
Zithoogte 42 cm.

Life Bank - Copper

2x Zitmodule / 2x Poef

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 16.129

Life Bank - Copper

3x Zitmodule / 1x Poef

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 17.676

Life Bank - Off-white

4x Zitmodule

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 18.193

Life Bank - Copper

4x Zitmodule

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 19.224

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit