Acerbis Sheraton Dressoir

By Giotto Stoppino & Lodovico Acerbis

Omschrijving

Het Acerbis Sheraton Dressoir is een ontwerp van Giotto Stoppino & Lodovico Acerbis. Dit design vindt zijn oorsprong in 1977 en kan gezien worden als een icoon. Zo was het ontwerp in 1979 de winnaar van de Compasso d’Or en maakt het tegenwoordig deel uit van de permanente collectie van het Victoria & Albert Museum in Londen.

Deze tijdloze klassieker bezit de perfecte combinatie van gestroomlijnde vormen en innovatieve functionaliteit. Een aan weerszijde uitstekend blad, korte en slanke poten maken het design luchtig en elegant. Bovendien accentueren de grote deuren van het dressoir voor de baanbrekende vormgeving van het Sheraton Dressoir. Middels een innovatief schuif- en scharniersysteem zijn de deuren van het dressoir eenvoudig te openen en sluiten. Dat maakt de Sheraton innoverend en uniek in zijn soort.

Het Sheraton dressoir heeft sinds 1977 zijn originele vormgeving behouden, echter is het nu verrijkt met nieuwe afwerkingen en kleurvarianten die de waarde van de kast onderstrepen zonder de essentie ervan uit het oog te verliezen. Zo zijn er zes nieuwe eigentijdse kleuren toegevoegd aan het kleurenpallet. Bij elke kleur zullen beide deuren en het blad worden voorzien van een hoogglans lak. De kast – bestaand uit drie compartimenten – zal met een matte lak worden afgewerkt in dezelfde kleur. De binnenzijde, bodempanelen en de lade die erin is verwerkt, worden voorzien van een donker gebeitst walnotenfineer.

Standaard wordt het design vervaardigd uit verchroomd metaal en voorzien van één lade en drie transparante glazen platen. Er is een mogelijkheid om in het centrale compartiment extra lades toe te voegen.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een drietal favorieten geselecteerd die direct te bestellen zijn. Deze selectie bestaat uit een zwarte, rode en donkergroene variant. Deze varianten zijn allemaal voorzien van één lade. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom bij ons langs in de winkel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Acerbis Sheraton Dressoir


✓ Ontworpen in 1977
✓ Innovatief schuif- en scharniersysteem
✓ Verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren
✓ Een tijdloze klassieker

Vragen over het Sheraton Dressoir van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Acerbis Sheraton Dressoir.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Productnr. F012809
Designer Giotto Stoppino & Lodovico Acerbis
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 280 cm.
Breedte 49 cm.
Hoogte 70 cm.

Sheraton Dressoir

Dark Green

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 9.457

Sheraton Dressoir

Black

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 9.457

Sheraton Dressoir

Burgundy

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 9.457

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit