Acerbis Storet Ladekast

By Nando Vigo

Omschrijving

De Acerbis Storet Ladekast is een ontwerp van Nando Vigo. Het ontwerp is een vervolg op de succesvolle Storet Opbergkast die in 1994 in productie is gegaan en tot de ‘Bed Side collectie’ van Acerbis behoort. De ladekast is een lage variant en is voorzien van eigentijdse elementen die het behoud van de poëtische dimensie waarborgen zoals de oorspronkelijke Storet Opbergkast.

De ladekast is een uniek design waarbij de lades één van de belangrijkste elementen zijn. Met hun ronde vormen en hoogglans gelakte afwerking, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zorgen de lades voor een klassieke en moderne uitstraling. De Storet Ladekast is voorzien van drie lades. De onderste lade is ruim twee keer zo groot dan de andere twee lades en is bedoeld om extra opbergruimte te creëren. Door het hoogwaardige vakmanschap zijn de lades zo goed als onzichtbaar en is de brede lade niet van de smalle lades te onderscheiden. Niet enkel de lades bevestigen het hoogwaardig vakmanschap. Ook de romp van de kast met vier korte ronde poten maakt de kast authentiek.

De ladekast is voorzien van een houtfineer in zwart essen of donker gebeitst walnoot. Door het gebruik van deze materialen ontstaat er een bijzondere samensmelting tussen het houtfineer en de hoogglans lak. Het zwart essenfineer zorgt voor een mooi contrast en vertoont na behandeling nog altijd de natuurlijke aders van essenhout. Bij het walnootfineer ontstaat er een warme sfeer met zachte kleurvariaties dat door zijn donkere kleurtint de elegantie van het materiaal verstrekt. Daarnaast is de kast uitgerust met gewichten om de stabiliteit te vergroten. Hierdoor staat de kast stevig en maakt hem naast het zijn van een bijzondere verschijning ook nog eens uiterst functioneel.

Wegens de vele uitvoeringen heeft MisterDesign drie varianten samengesteld die direct te verkrijgen zijn. Zo zijn alle drie de varianten voorzien van een romp in donker gebeitst walnoot. De Storet Ladekast is er in een hoogglans lak, in de kleuren: mosterdgeel, roze en baksteenrood. Interesse in een andere variant? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder met het samenstellen van uw perfecte Storet Ladekast!

Acerbis Storet Ladekast


✓ Verschillende uitvoeringen mogelijk
✓ Voorzien van onzichtbare lades
✓ Lage variant van de Storet Opbergkast
✓ Klassiek doch modern design

Vragen over het Storet Ladekast van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Acerbis Storet Ladekast.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Designer Nando Vigo
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 56 cm.
Breedte 51 cm.
Hoogte 56,5 cm.

Storet Ladekast

Burgundy

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.736

Storet Ladekast

Pink

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.736

Storet Ladekast

Mustard Yellow

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.736

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit