Acerbis Storet Opbergkast

By Nando Vigo

Omschrijving

De Acerbis Storet Opbergkast is een ontwerp van Nanda Vigo. In 1992 stuurde Nando Vigo een brief samen met de eerste schetsen van de Storet Opbergkast naar Lodovico Acerbis. Dit resulteerde in een samenwerking waarna de Storet Opbergkast in 1994 werd opgenomen in de ‘Bed Side collectie’ van Acerbis. Tegenwoordig is de kast voorzien van eigentijdse elementen die het behoud van de poëtische dimensie waarborgen en ervoor zorgen dat de Storet Opbergkast een stijlvolle opbergruimte is voor iedere ruimte bij u thuis.

De Storet Opbergkast is een uniek design onder de kasten. De onzichtbare lades zijn het belangrijkste element van de Storet Opbergkast. Met hun ronde vormen en hoogglans gelakte afwerking, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zorgen de lades voor een klassieke en moderne uitstraling. De Storet Opbergkast is voorzien van acht lades. De twee onderste lades zijn ruim twee keer zo groot dan de overige lades en zorgen voor extra opbergruimte. Door het hoogwaardige vakmanschap zijn de lades zo goed als onzichtbaar en zijn de brede lades niet van de smalle lades te onderscheiden. Niet enkel de lades bevestigen het hoogwaardige vakmanschap. Ook de romp van de kast met vier korte ronde poten maakt de kast origineel. Een statig karakter wordt bevestigd en het rechte lijnenspel staat in contrast met de ronde vormen van de lades.

De kast is voorzien van een houtfineer in zwart essen of donker gebeitst walnoot. Door het gebruik van deze materialen ontstaat er een prachtige samensmelting tussen het houtfineer en de hoogglans lak. Het zwart essenfineer zorgt voor een mooi contrast en vertoont na behandeling nog altijd de natuurlijke aders van essenhout. Bij het walnootfineer ontstaat er een warme sfeer met zachte kleurvariaties dat door zijn donkere kleurtint de elegantie van het materiaal verstrekt. Daarnaast is de kast uitgerust met gewichten om de stabiliteit te vergroten. Hierdoor staat de kast stevig en maakt hem naast het zijn van een bijzondere verschijning ook nog eens uiterst functioneel.

Wegens de vele uitvoeringen heeft MisterDesign één variant samengesteld die direct te bestellen is. Deze kast is vervaardigd uit donker gebeitst walnoot en beschikt over donkergroene gelakte lades. Wenst u een andere kleurcombinatie? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder met het samenstellen van uw persoonlijke Storet Opbergkast.

Acerbis Storet Opbergkast


✓Stijlvol design
✓ Eigentijdse elementen
✓ Onzichtbare lades
✓ Klassiek doch modern


Vragen over de Storet Opbergkast van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Acerbis Storet Opbergkast.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden


Kenmerken
Designer Nando Vigo
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 56 cm.
Breedte 51 cm.
Hoogte 131,5

Storet Opbergkast

Dark Green

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 11.866

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit