Acties & aanbiedingen

Op deze pagina vind je alle lopende acties en campagnes van ons en onze design merken. Heb je een vraag over een van deze acties? Neem dan contact op met onze klantenservice.

QlockTwo Watch Actie


QlockTwo Campagne

Bij aankoop van een QlockTwo Large Creator's Edition, ontvangt u nu tijdelijk een QlockTwo Watch in Pure Black of Pure White ter waarde van €700 cadeau!


Geldig t/m 31 december 2018


Bekijk Actie
Wishbone Chairs


Wishbone Chair Campagne

Ter ere van de 110-jarige verjaardag van Carl Hansen zijn enkele Wishbones in Classic uitvoering tijdelijk lager geprijsd! Hét moment uw Wishbone Chair aan te schaffen. Verkrijgbaar met 20% korting!


Geldig t/m 31 december 2018


Bekijk Actie
Mega Bulb SR2 Campagne

&Tradition Mega Bulb SR2

Profiteer nu tijdelijk van een flinke korting op de &Tradition Mega Bulb SR2. Van 150 euro en 177 euro voor een campagne prijs van slechts 120 euro!

Geldig t/m 31 december 2018


Meer info
&Tradition Milk Campagne

&Tradition Milk

Profiteer nu tijdelijk van een flinke korting op de &Tradition Milk Tafellamp. Van 163 euro voor een campagne prijs van slechts 120 euro!

Geldig t/m 31 december 2018


Meer info
&Tradition Flowerpot VP3

&Tradition Flowerpot VP3

De &Tradition Flowerpot VP3 Tafellamp, ontworpen door Verner Panton, koop je tijdelijk met een aantrekkelijke korting. Van 290 euro voor maar liefst 199 euro! Bekijk de VP3 online of kom langs in de winkel.


Geldig tm 31 december 2018


Bekijk actie
Vitra Poldersofa Campagne

Vitra Sofa Campagne

Ontvang een Vitra voucher t.w.v. 500 euro bij aankoop van een Vitra Sofa! Ter ere van deze campagne brachten zij 3 limited edition sofa's uit, waaronder de Poldersofa in pastel!Geldig t/m 31 augustus 2019


Bekijk Actie
Bundle Sofa Actie

Bundle Sofa + Cadeau

Nu tijdelijk cadeau bij aankoop van een Walter Knoll Bundle Sofa: een Oki bijzettafel in uitvoering naar keuze in de kleuren brons, zwart of koper.


Geldig t/m 31 december 2018


Bekijk Bundle
Fritz Hansen Pouf Cadeau

Fritz Hansen Poef Cadeau

Ontvang nu tijdelijk de 60th Anniversary uitvoering van de Cecilie Manz Poef gratis bij deze limited edition 60th Anniversary Egg Chair en maak het prachtige plaatje van de unieke Egg Chair helemaal compleet!


Bekijk Egg Chair
Ruijch SALE

25% korting op Ruijch

De gehele collectie van Ruijch shop je nu met maar liefst 25% korting! Uiteraard inclusief gratis levering en montage van de tafels en kasten.


Geldig zolang de voorraad strekt


Bekijk actie