Acties & aanbiedingen

Op deze pagina vind je alle lopende acties en campagnes van ons en onze design merken. Heb je een vraag over een van deze acties? Neem dan contact op met onze klantenservice.





Fritz Hansen Vazen

Fritz Hansen Ikebana

De Fritz Hansen Ikebana vazen zijn tijdelijk verkrijgbaar met een mooie campagne prijs. Ontvang nu 20% korting op de Ikebana in Large, Small en Long uitvoering.

Geldig t/m 30 juni 2019


Bekijk Actie




Fritz Hansen Vazen

Fritz Hansen Jaime Hayon

De Fritz Hansen Jaime Hayon vazen zijn tijdelijk verkrijgbaar met een mooie campagne prijs. Ontvang nu 20% korting op de Jaime Hayon vaas Low en High.

Geldig t/m 30 juni 2019


Bekijk Actie




Fritz Hansen Swan Campagne

Fritz Hansen Swan Actie

De iconische Swan Chair, in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen, is in de nieuwe stof Christianshavn tijdelijk voordeliger geprijsd! U ontvangt nu meer dan 15% korting op alle Swan Chairs in deze stoffering.


Geldig t/m 30 september 2019


Bekijk Swan




Vitra Fiber Chair

Vitra Fiber Inruilactie

Onlangs een Eames Plastic Chair aangeschaft, maar liever Fiber? Ruil uw Vitra Eames Plastic Chair in en ontvang een mooie korting op de aankoop van een originele Eames Fiberglass Chair!


Geldig tm 30 september 2019


Bekijk voorwaarden




Artifort F500

Artifort F500 Campagne

De Artifort F500 serie heeft dit jaar een speciale campagne prijs met 15% korting! Geldig op alle F500 fauteuils in de stoffen Artifort Selecte, De Ploeg Panama Plus, Kvadrat Savanna en Artifort Ox Leder.


Geldig tm 31 december 2019


Bekijk actie




Vitra Poldersofa Campagne

Vitra Sofa Campagne

Ontvang een Vitra voucher t.w.v. 500 euro bij aankoop van een Vitra Sofa! Ter ere van deze campagne brachten zij 3 limited edition sofa's uit, waaronder de Poldersofa in pastel!



Geldig t/m 31 augustus 2019


Bekijk Actie




Saarinen Tulip Chairs


Knoll Tulip Chair

De Knoll Saarinen Tulip Chair is in verschillende stofferingen tijdelijk voordeliger geprijsd. Kom langs in de winkel voor meer informatie en om de diverse stoffen te bekijken!



Bekijk Saarinen Tulip