Foscarini Allegro Vivace Hanglamp

By Atelier Oï

Omschrijving

De Foscarini Allegro Vivace Hanglamp is een ontwerp van Atelier Oï. Deze prachtige lamp maakt onderdeel uit van de Allegretto en Allegro familie. Een hechte familie met lampen van zes verschillende vormen, kleuren en formaten die perfect bij elkaar passen maar ook als individuele lamp een gracieus effect geven aan iedere ruimte. De lamp dankt haar vorm aan de metalen staafjes die aan kleine ringetjes los langs elkaar hangen. Hierdoor maakt de lamp geluid wanneer de staafjes worden aangeraakt en aan dit effect dankt deze muzikale serie dan ook haar naam. De Allegretto’s en Allegro’s hangen met drie dunne draden aan het plafond waardoor de hoekige armatuur de aandacht helemaal naar zich toe trekt.

U kunt kiezen voor een Allegro met geïntegreerde LED-verlichting of voor een uitvoering exclusief lichtbronnen. De lichtbronnen in de uitvoering met geïntegreerd LED zijn een stuk kleiner dan de E27 lichtbronnen die in de normale uitvoering gaan en vallen daardoor minder op in het armatuur. Bij de uitvoering zonder geïntegreerd LED kan het licht van de twee lichtbronnen los van elkaar versteld worden, dat geldt niet voor de geïntegreerde LED-uitvoering. Beide uitvoeringen zijn dimbaar met een wanddimmer, mits in het geval van de uitvoering zonder geïntegreerd LED de juiste dimbare lichtbron wordt gebruikt. De lamp met geïntegreerd LED gebruikt LED van 51 Watt (39,4 COB + 11 Multichip, 3000 Kelvin, 4890 lumen, CRI>90). De andere uitvoering heeft een E27 fitting voor LED Retrofit of Halogeen (100 Watt) en een R7s fitting voor LED Retrofit of Halogeen (230 Watt).

Dit familielid uit de Allegro serie is 98 centimeter hoog en heeft een diameter van 64 diameter. De Allegro Vivace Hanglamp is bovendien verkrijgbaar met snoeren van 490 centimeter of met snoeren van maar liefst 10 meter.

Foscarini Allegro Vivace Hanglamp


✓ Unieke ‘muzikale’ lamp
✓ Met snoer van 490 of 1000 centimeter
✓ Designer: Atelier Oï
✓ Afmeting: Ø64 x h. 98 cm.

Vragen over de Allegro Vivace Hanglamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Allegro Vivace Hanglamp.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze lamp niet aan het plafond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Atelier Oï
Garantie 2 jaar
Merk Foscarini
Hoogte 98 cm.
Diameter 64 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 490 of 1000 cm.
Soort lichtbron Incl. LED: 51W (39,4 COB + 11 Multichip) / Excl. lichtbron: 1x R7s LED retrofit of Halogeen 230W + 1x E27 LED retrofit of Halogeen 100W PAR 30
Bijlagen Productinformatie

Allegro Vivace

Snoer 490 centimeter

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 4.885

Allegro Vivace

Snoer 10 meter

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.065

Allegro Vivace LED

snoer 490 centimeter

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.368

Allegro Vivace LED

Snoer 10 meter

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.584

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit