Moooi Altdeutsche Kast

By Studio Job

Omschrijving

De Moooi Altdeutsche Kast is een ontwerp van de Nederlands-Belgische ontwerpstudio Studio Job. Studio Job staat bekend om een extravagante, cartoonachtige stijl die de studio zelf typeert als 'barock & roll'. The New York Times noemde het werk al eens liefdevol 'high-end kitsch', waarmee ze doelen op de typische mix tussen klassiek, haast vorstelijk en expressief, modern en bijna oers. In de ontwerpen zijn klassieke vormen te herkennen uit verschillende stijlperiodes, zoals de barok, die onder invloed van Studio Job worden gevormd tot niks minder dan een betoverende waan van knallende expressie, kleur en emotie.

Het Altdeutsche Kast is een voorbeeld van een orthodox meubel dat de sensationele Studio Job-trip ondergaat. 'Altdeutsch' is een Duitse, landelijke interieurstijl uit de Victoriaanse tijd, gekenmerkt door zware, handbeschilderde, houten meubelen. Studio Job heeft deze elementen ook in het Altdeutsche Kabinet laten terugkomen, maar deze voorzien van een witte body met contrasterende illustraties. In de details zijn rozen, schedels, sleutels en andere symbolen te zien, die naar eigen zeggen te maken hebben met de schoonheid en mysterie van het leven.

De opbergkast is gemaakt van massief grenen en heeft twee deuren. Van de serie Altdeutsche meubelen is ook een opbergkist en klok verkrijgbaar.

Moooi Altdeutsche Kast


✓ Signatuur Studio Job
✓ Massief grenen
✓ Onderdeel van de serie Altdeutsch

Vragen over de Altdeutsche Kast van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Altdeutsche Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Job
Garantie 2 jaar
Merk Moooi
Diepte / Lengte 50 cm.
Hoogte 190 cm.
Breedte 135 cm.

Altdeutsche Kabinet

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 9 oktober in huis
€ 8.052
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit