Vitra Aluminium Chair EA 125 Voetenbank

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

Aluminium Chair EA 125 Voetenbank is in 1958 ontworpen en ontwikkeld door Charles & Ray Eames en behoort tegenwoordig tot de waanzinnige collectie van het merk Vitra. De Aluminium Chair behoort tot één van de grootste meubeldesigns van de twintigste eeuw. Oorspronkelijk ontworpen voor de privéwoning van een kunstverzamelaar in Columbus, Indiana (USA).

Vitra produceert de meubelen uit de Aluminium Group al tientallen jaren in dezelfde superieure kwaliteit.

De Aluminium Group omvat verschillende modellen voor gebruik in huizen, kantoren en openbare ruimtes: de Aluminium Chairs EA 101/103/104 zijn uiterst geschikt als eetkamerstoel, terwijl de Aluminium Chairs EA 105/107/108 voornamelijk gebruikt worden voor conferenties, hoewel al deze modellen tevens voor elk ander doel gebruikt kunnen worden. De Aluminium Chairs EA 115/116 en EA 124/125 zijn twee soorten loungestoelen en de Aluminium Chairs EA 117/119 zijn de bureaustoelen uit deze grote productfamilie. Dankzij deze brede waaier van modellen en een ruime selectie van stof- en lederkleuren voor de bekleding kan voor elke omgeving de perfecte Aluminium Chair gevonden worden.

Voor het viersteronderstel kunt u kiezen voor een vervaardiging uit gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium. Het viersteronderstel is uitgerust met glijders speciaal geschikt voor zachte vloeren, zoals vloerbedekking, of met viltglijders speciaal voor harde vloeren.

De EA 125 is dé perfecte aanvulling voor de Aluminium Chair EA 124 Loungestoel, voor een optimaal comfort!

Uitvoeringen
- Verchroomd onderstel met bekleding Hopsak, leder of Premium leder
- Gepolijst onderstel met bekleding Hopsak, leder of Premium leder

Indien u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden wat betreft de uitvoering van de Aluminium Chair EA 125 Voetenbank, of wanneer u deze wenst te bestellen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Vitra Aluminium EA 125


✓ Passend bij EA 124
✓ Klassieker van formaat!
✓ Afmetingen nieuw: b. 53,5 x h. 35,4 x d. 54,6 cm.
✓ Design: Charles en Ray Eames

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 30 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 54,6
Hoogte 35.4
Breedte 53.5
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 35.4

Aluminium EA 125
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.200

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit