&Tradition Drop Leaf Eettafel

By Hvidt & Mølgaard

Omschrijving

De &Tradition Drop Leaf Eettafel is een ontwerp uit 1956 van Hvidt & Mølgaard. Het design maakt onderdeel uit van een serie oude Deense ontwerpen die &Tradition in 2020 nieuw leven heeft ingeblazen.

Wat direct opvalt is dat dit decennia oude ontwerp verrassend goed bij onze hedendaagse woonbehoeftes past. De tafel is namelijk op ingenieuze wijze aan beide zijdes inklapbaar en kan zo in een handomdraai van ruime ronde eettafel tot halfronde tafel of zelfs tot rechthoekige wandtafel omgetoverd worden. Zo creëert u gemakkelijk ruimte in uw huis en kunt u de tafel gemakkelijk meenemen bij een verhuizing.

Naast het praktisch nut, is de tafel ook qua esthetische waarde een verrassend goede match met tal van hedendaagse interieurs. De tafel wordt gekenmerkt door de ietwat golvende ronde vormen van het opvallende frame en de zacht afgeronde randen van het tafelblad. Daarnaast zijn de messing scharnieren en steunpunten niet alleen functioneel maar dienen ze ook als elegante details; het lijken welhaast de sierraden van de eettafel.

De Drop Leaf Eettafel is verkrijgbaar in een geolied eiken, gezeept eiken en geolied walnoot variant. Naast deze eettafel is de Drop Leaf ook als bijzettafel bij MisterDesign verkrijgbaar.

&Tradition Drop Leaf Eettafel


✓ Eiken of walnoot
✓ Inklapbare eettafel
✓ Tijdloos Deens design
✓ Zachte vormgeving

Vragen over de Drop Leaf Eettafel van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Drop Leaf Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hvidt & Mølgaard
Jaartal 1956
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 163 cm.
Breedte 142 cm.
Hoogte 75 cm.

Drop Leaf Eettafel

Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.152

Drop Leaf Eettafel

Gezeept Eiken

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.152

Drop Leaf Eettafel

Walnoot

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 6.732

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit