&Tradition Amore Spiegels Medium

By Space Copenhagen

Omschrijving

De &Tradition Amore Spiegels Medium zijn ontworpen door de Deense designstudio Space Copenhagen. De spiegels zijn onderdeel van de collectie die het designersduo in samenwerking met &Tradition ontwierp voor het iconische Radisson Blu Royal Hotel in Copenhagen. Het hotel, dat bekend werd als het SAS Royal Hotel, is in 1960 ontworpen door Arne Jacobsen en in 2018 compleet vernieuwd. Space Copenhagen ontwierp fauteuils, lampen en een spiegelserie voor het hotel en alle stukken hebben iets gemeen: ze zijn een combinatie van modern en klassiek en complimenteren daarmee de originele marmeren vloeren, zonder af te doen aan de moderne status van het hotel: het was namelijk de eerste wolkenkrabber van Kopenhagen.

De spiegelserie Amore is speciaal ontworpen voor de hotelkamers. ‘De façade is het iconische gezicht van het gebouw’, zegt Peter Bundgaard Rützou, die samen met Signe Bindslev Henriksen studio Space Copenhagen runt. ‘We waren gefascineerd door het licht, zowel buiten het gebouw als in de kamers en de constante verschuiving van reflecties van de façade is echt kenmerkend voor het hotel.’ Hij legt verder uit: ‘We wilden op de een of andere manier het gevoel van de stad integreren in de bovenste verdiepingen.’ Het resultaat is zijn zes lange, smalle spiegels die de uitzichten van buiten het raam vangen. De spiegels, die per drie een lengte van 90 of 190 centimeter hebben, kunnen horizontaal of verticaal worden opgehangen.

De lijst is gemaakt van gebronsd messing terwijl de achterkant van de spiegel is bedekt met een zacht textiel om krassen op de muur te voorkomen. Er zijn drie spiegels van 90 centimeter lang en 10, 20 of 30 centimeter breed, die eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden om een bijzonder spel van licht en weerspiegeling te creëren. Er is tevens een lengtemaat van 190 centimeter verkrijgbaar. Deze drie spiegels hebben dezelfde breedtes en kunnen eveneens met elkaar gecombineerd worden.

&Tradition Amore Spiegels


✓ Collectie voor Radisson Blu Royal Hotel in Kopenhagen
✓ Ook beschikbaar in lengtemaat 190 cm.
✓ Lijst van gebronsd messing en anti-kras achterkant

Vragen over de Amore Spiegels van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Amore Spiegels.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Space Copenhagen
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Hoogte 90 cm.
Breedte 10, 20 of 30 cm.

Amore Spiegels

SC17 90x10

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 631

Amore Spiegels

SC18 90x20

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 659

Amore Spiegels

SC19 90x30

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 686

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit