&Tradition Collect Kandelaar (op=op)

By Space Copenhagen

Omschrijving

De &Tradition Collect Kandelaar is een ontwerp van Space Copenhagen. De kandelaar is onderdeel van de Collect serie, die bestaat uit een verzameling van prachtig vervaardigde woonobjecten. De ontwerpen van de Collect serie komen voort uit een persoonlijke passie van de designers Signe en Peter om items te creëren die naadloos aansluiten op de hedendaagse woonbehoeftes. Het team van Space Copenhagen hecht grote waarde aan kwaliteit en levensduur van hun ontwerpen. Als gevolg hiervan worden de materialen die het ontwerpduo gebruikt even belangrijk als de functie van hun producten. De uiteindelijke ontwerpen worden vormgegeven door mogelijkheden en beperkingen van bepaalde materialen. Glas, keramiek, metaal, textiel – ieder object uit de Collect serie is het resultaat van een studie naar pure vorm in combinatie met de tactiliteit van het materiaal.

De Collect Kandelaar is geïnspireerd op de opvallende eenvoud van een Dorische zuil. Dit type zuil is een architectonisch element uit het oude Griekenland. De Collect Kandelaar heeft net zoals de Dorische zuil een strakke vorm. Het ontwerpduo van Space Copenhagen slaat graag nieuwe wegen in door de balans op te zoeken van tegenpolen. Met de Collect Kandelaar zochten ze het evenwicht op tussen sculpturaal en minimalistisch. Het resultaat is een ongecompliceerde, statige kaarsenhouder van glanzend geborsteld messing.

Afmetingen:
SC57: d. 5.2 cm x h. 11 cm.
SC59: d. 5.2 cm x h. 18 cm.

&Tradition Collect Kandelaars


✓ Geïnspireerd op een architectonisch element uit het oude Griekenland
✓ Sculpturaal én minimalistisch
✓ Glanzend geborsteld messing

Vragen over de Collect Kandelaars van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Collect Kandelaars.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Space Copenhagen
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Hoogte 18 cm
Diameter 5.2 cm

Collect Kandelaar

SC57 (op=op)

Levertijd: Vandaag besteld, eind juni in huis

Normale prijs: € 39

Special Price € 27,30

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit