&Tradition Framed Vloerkleed

By All The Way to Paris

Omschrijving

Het &Tradtion Framed Vloerkleed is een ontwerp van All the Way to Paris. De grafische designstudio is in 2004 opgericht door Tanje Vibe en Petra Olssen, en is sindsdien uitgegroeid tot een bekroonde groep van wereldwijde talenten. De ontwerpen van All the Way To Paris worden gemaakt vanuit de passie om creatieve grenzen te verleggen. Deze passie is terug te zien in het Framed vloerkleed. De onverwachte dominantie van de rand, waar het vloerkleed zijn naam aan te danken heeft, zorgt voor een nieuwe benadering van een kader. Waar het kader normaal gezien wordt als de omlijning waarbinnen het ontwerp zich afspeelt, zijn de rollen nu omgedraaid en zorgt de opstaande rand voor het ontstaan van het kunstwerk.

Het Framed Vloerkleed bestaat voor 100% uit hoogwaardige Nieuw-Zeelandse wol en wordt met de hand gemaakt door middel van twee verschillende technieken. Eén daarvan is een tuft techniek, welke wordt gebruikt voor het creëren van de rand. Dit is een arbeidsintensieve techniek waarbij lussen worden gemaakt die tijdens dit proces worden doorgesneden. Hierdoor ontstaat er een zachte hoge rand die zorgt voor een subtiel driedimensionaal en voelbaar detail. Het centrum van het tapijt wordt gemaakt middels een andere een handgeweven techniek, genaamd Kelim. Deze techniek zorgt ervoor dat, naast een levendig contrast en rustige kleuraccenten, het vloerkleed eenvoudig schoon te maken is, omdat het vuil niet tussen de pool blijft zitten.

Het Framed Vloerkleed is er in twee verschillende varianten genaamd Framed AP13 en Framed AP14. Het Framed AP13 Vloerkleed heeft een lengte van 140 centimeter en een breedte van 90 centimeter. Het Framed AP14 Vloerkleed is 240 centimeter lang en 90 centimeter breed, waardoor het ideaal gebruikt kan worden als loper in de gang om textuur en persoonlijkheid aan een huis toe te voegen. Beide varianten zijn te bestellen in de kleuren Sisal of Pruim.

&Tradition Framed Vloerkleed


✓ Handgemaakt
✓ Twee verschillende technieken
✓ Hoogwaardige materialen
✓ Vier verschillende mogelijkheden


Vragen over het Framed Vloerkleed van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het &Tradition Framed Vloerkleed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer All The Way to Paris
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 140/240 cm.

Framed Vloerkleed

AP13 - Plum

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 342

Special Price € 307,80

Framed Vloerkleed

AP13 - Sisal

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 342

Special Price € 307,80

Framed Vloerkleed

AP14 - Plum

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 549

Special Price € 494,10

Framed Vloerkleed

AP14 - Sisal

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak

Normale prijs: € 549

Special Price € 494,10

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit