&Tradition Tabata LN10 Wandlamp

By Luca Nichetto

Omschrijving

De &Tradition Tabata LN10 Wandlamp is een ontwerp van Luca Nichetto. De van oorsprong Italiaanse ontwerper verhuisde in 2011 naar Zweden om hier een tweede studio te openen. In zijn ontwerpen combineert hij zijn Italiaanse flair met de Zweedse visie van modern en duurzaam design. Met deze visie maakte Luca Nichetto het ontwerp van de Tabata LN10, waarbij de begrippen modern en tijdloos perfect aansluiten.

Bedoeld als een kunstwerk, verenigt de Tabata lamp een industriële esthetiek met een warm licht. De Tabata werd geboren nadat ontwerper Luca Nichetto geïntrigeerd raakte door het idee om een lamp te maken die leek te zweven. Tijdens het ontwerpproces is zorgvuldig nagedacht over elk aspect van de lamp. Zo bestaat de Tabata LN10 uit drie onderling verbonden modules van gegoten aluminium en is de wandlamp voorzien van een poedercoat. Nichetto zegt hierover: “Ik wilde dat de afwerking de korrel van gegoten metaal zou behouden, alsof het net uit het gereedschap was getrokken”. Deze combinatie van vormen, materialen en afwerking zorgen ervoor dat deze lamp zich in iedere ruimte als sculptuur kan vestigen en is verkrijgbaar in drie veelzijdige kleuren: Silk Grey, Dark Burgundy en Black.

De Tabata LN10 Wandlamp is 15 centimeter breed, 21 centimeter hoog en 10 centimeter diep. De lamp heeft een wandmontage systeem wat ervoor zorgt dat het diffuse licht van de Tabata naar wens kan worden gericht. De in totaal vier GU10 fittingen van deze lamp, ook wel de Bi-Pin genoemd, zijn geschikt voor een max. 5W LED. Let op, de lichtbronnen worden niet standaard meegeleverd.

&Tradition Tabata LN10 Wandlamp


✓ Combinatie klassiek en modern
✓ Verkrijgbaar in meerdere kleuren
✓ Sculpturale vormgeving
✓ Lichtbron naar wens te richten


Vragen over de Tabata LN10 Wandlamp van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Tabata LN10 Wandlamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Luca Nichetto
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 10 cm.
Breedte 15 cm.
Hoogte 21 cm.
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
Opties LED, Richtbare lichtbron
Soort lichtbron G10 max. 5W

Tabata LN10 Wandlamp

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 301

Tabata LN10 Wandlamp

Silk Grey

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 301

Tabata LN10 Wandlamp

Dark Burgundy

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 301
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit