Gubi Aoyama Salontafel

By Paul Leroy

Omschrijving

De Gubi Aoyama Salontafel is een ontwerp van Paul Leroy.

Afgestudeerd aan de Royal Danish School of Architecture in zowel architectuur als graphics, meubeldesign en industriële vormgeving, is Paul Leroy gestart vanuit een rijke basis aan ervaring. In 1987 heeft hij zijn eigen studio opgericht onder de naam Leroy Design. Inmiddels heeft hij al met vele nationale maar ook internationale bedrijven mogen samenwerken waaronder Arthur Andersen, Norman Foster, Foster and Partners, Daimler Chrysler en Copenhagen Airport. Voor ieder ontwerp is het doel het creëren van de volmaakte combinatie tussen functie, ruimte en vorm. Het accent ligt hierbij ook altijd op de esthetische kwaliteit van de gebruikte materialen.

Gubi is al in 1967 opgericht door het Deense echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen. Sinds de oprichting is dit Deense familiebedrijf pur sang alleen maar gegroeid, zowel in grootte als in naamsbekendheid. Doel is om ontwerpen de creëren die weten te verrassen. Hierdoor staat Gubi – na al die jaren – bekend als innovatief designlabel. Het verlangen naar grensverleggende ontwerpen zie je ook terug in de Aoyama Salontafel.

De Aoyama Salontafel van Gubi is ontworpen met in het achterhoofd het Japanse district Aoyama in Tokio. Deze wijk behoort tot één van Tokio’s rijkste gebieden en wordt gekend door mensen over de gehele wereld door de modehuizen, restaurants en interessante winkels die zich daar bevinden. De Aoyama tafel is een Deens-Frans design met een zweempje Japanse stijl. De salontafel is voorzien van een uniek onderstel, vervaardigd uit zwart of wit metaal, en een mooi afgewerkt tafelblad. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit zwart gebeitst essenhout, wit of zwart laminaat. De tafel is daarnaast verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Gubi Aoyama Salontafel


✓ Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
✓ Frans-Deens design met een Japanse twist
✓ Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen
✓ Standaard hoogte: 46 cm.
✓ Design: Paul Leroy

Vragen over de Aoyama Salontafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staan of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Aoyama Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Paul Leroy
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 46 cm.
Diameter 90 of 120 cm.
Bijlagen Productinformatie

Aoyama - Ø 90 cm.

Zwart Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.869

Aoyama - Ø 120 cm.

Zwart Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.079

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit