Gubi Aoyama Tafel

By Paul Leroy

Omschrijving

De Gubi Aoyama Tafel is een ontwerp van Paul Leroy.

Paul Leroy is afgestudeerd aan de Royal Danish School of Architecture. Hij studeerde architectuur, graphics, industriële vormgeving en meubeldesign. Na zijn afstuderen heeft hij in 1987 zijn eigen internationale studio opgericht onder de naam Leroy Design. Al vele toppers zijn van zijn hand gekomen en diverse (inter)nationale namen en organisaties hebben al met hem samengewerkt, onder andere Daimler Chrysler, Arthur Andersen, Norman Foster, Foster and Partners en Copenhagen Airport. Uitgangspunt van ieder ontwerp is de integratie tussen vorm, functie en ruimte waarbij de nadruk ligt op materialen van esthetische kwaliteit.

Het Deense Gubi is sinds zijn oprichting in 1967 alleen maar groter en groter geworden en staat intussen mondiaal bekend als innovatief designmerk. Ondanks het succes is Gubi tot op heden een hecht familiebedrijf gebleven. Het streven naar het ontwerpen van designs met een innovatieve en grensverleggende vormgeving is één van de belangrijkste uitgangspunten van Gubi. De zoektocht naar revolutionaire designs zie je ook terug in de Aoyama eettafel.

De Aoyama Tafel van Gubi is geïnspireerd door een district in Tokio, genaamd – u raad het al – Aoyama. Aoyama is één van Tokio’s rijkste gebieden en staat bekend om haar modehuizen, restaurants en interessante winkels. Zo werd de Aoyama tafel een stukje Deens-Frans ontwerp met een vleugje Japanse stijl. De tafel is voorzien van een origineel vormgegeven onderstel dat geheel vervaardigd is uit metaal in wit of zwart. Wat betreft het tafelblad heeft u de keuze uit zwart gebeitst essenhout, zwart of wit laminaat. De tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen.

Gubi Aoyama Tafel


✓ Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
✓ Frans-Deens design met een Japanse twist
✓ Verkrijgbaar in drie verschillende maten
✓ Standaard hoogte: 73 cm.
✓ Design: Paul Leroy

Vragen over de Aoyama Tafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet bij staat of u meer informatie wenst over de Gubi Aoyama Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Paul Leroy
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 73 cm.
Bijlagen Productinformatie

Aoyama - Ø 120 cm.

Zwart Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.419

Aoyama - Ø 120 cm.

Wit Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.419

Aoyama - Ø 130 cm.

Zwart Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.809

Aoyama - Ø 130 cm.

Wit Laminaat

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.809

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit