Arco Frame II Stoel

By Burkhard Vogtherr

Omschrijving

De Arco Frame II Stoel is een ontwerp van Burkhard Vogtherr. In 2000 ontwierp de Duitse designer de succesvolle Frame stoel voor Arco. In 2016 werd hier een vervolg aan gegeven, in de vorm van deze Frame 2.0. Nieuw aan dit design is dat de kuip van de stoel rond is vormgegeven, waardoor het lijkt alsof deze nog meer los hangt van het frame. Bovendien wordt op deze manier een nog sterker contrast gevorm met het stalen frame dat, anders dan de kuip, strak en rechtlijnig is. Het slanke frame van slechts anderhalve centimeter breed kan uitgevoerd worden in parelchroom of met een epoxylaag in wit of zwart. Qua stofferingen en leersoorten is er keuze te over. In de winkel kunt u stalen bekijken van de stoffen die mogelijk zijn. Hieronder hebben we twee varianten geselecteerd. Een met de lichtgrijze stof Canvas en een met de donkerblauwe stof Masai, beide van fabrikant Kvadrat.

Canvas is een duurzame stof met een rustige uitstraling bestaande uit 90% wol en 10% nylon. Hij zal nauwelijks verkleuren onder invloed van licht. Masai heeft een duidelijke diagonale lijn over de stof lopen en er zijn van dichtbij andere kleuren zoals rood en wit te ontdekken. Masai bestaat eveneens uit 90% wol en 10% nylon en heeft dezelfde kleurvastheid.

De stoel is 50.5 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 56 centimeter diep. De zitdiepte en hoogte bedragen respectievelijk 40.5 en 46 centimeter. Vindt u dit model net even aan de krappe kant? Dan is er ook een XL versie verkrijgbaar, welke u bij ons in de winkel kunt bestellen.

Arco Frame II Stoel


✓ Frame Stoel in een nieuw jasje
✓ Ultra dun metalen frame
✓ Frame in chroom, wit of zwart
✓ Ronde kuip te bekleden met stof of leer
✓ Afmeting: b. 50.5 x h. 80 x d. 56 cm.

Vragen over de Frame II Stoel van Arco?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Arco Frame II Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Burkhard Vogtherr
Jaartal 2016
Merk Arco
Diepte / Lengte 56 cm.
Breedte 50.5 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd
Hoogte arm 65 cm.
Zithoogte 46 cm.
Bijlagen Onderhoudsvoorschriften en garantie

Frame II - Wit

Canvas 716

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 665

Frame II - Zwart

Masai 922

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 765

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit