Arco Joist Eettafel

By Jorre van Ast

Omschrijving

De Arco Joist Eettafel is een ontwerp van Jorre van Ast. De Joist tafel is even elegant als praktisch. De tafel bestaat uit een rond blad dat wordt gedragen door een slanke cilindrische kolom op een ronde voet. De centrale kolomvoet biedt veel beenruimte en bewegingsvrijheid, waardoor u met een flexibel aantal stoelen eenvoudig aan kunt schuiven. De Joist is ontworpen op basis van het ‘design to disassemble’ principe. Dit houdt in dat de tafel compleet gedemonteerd kan worden, waardoor alle onderdelen makkelijk te recyclen of op te poetsen zijn.

De Joist tafel is verkrijgbaar met een uit ribben bestaande kolom van aluminium (Joist 1), of een kolom van massief eiken- of notenhout (Joist 2). Het aluminium wordt geproduceerd door een Nederlandse partner van Arco. Om te bijzonder slanke geribde kolom te kunnen produceren, zocht de ambachtelijke gieterij de grenzen op van wat mogelijk is met zandgieten. Het resultaat is een bijzonder slank en verfijnd onderstel, dat wordt afgewerkt met een fijne getextureerde epoxylaag. Het hout wordt verwerkt in de eigen fabriek in Winterswijk. Zowel het hout als het aluminium worden voorzien van een van de (lak)afwerkingen uit het assortiment van Arco.

Dit meubel is in twee standaard maten verkrijgbaar, één met een diameter van 136 centimeter en één met een diameter van 160 centimeter. Behalve in een ronde uitvoering is de Joist ook verkrijgbaar in een ovale uitvoering. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 70 centimeter. Tegen een meerprijs is het mogelijk de tafel op maat te laten maken.

De vanafprijs is gebaseerd op een Joist tafel met een diameter van 136 centimeter met een blad van massief eiken

Arco Joist Eettafel


✓ Elegant en praktisch
✓ Hout en aluminium in diverse afwerkigen
✓ In twee afmetingen en twee varianten
✓ Ook verkrijgbaar in een ovale uitvoering

Vragen over de Joist Eettafel van Arco?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Arco Joist Eettafel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jorre van Ast
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Arco
Diepte / Lengte 120/128/136 cm.
Breedte 190/210/240 cm.
Hoogte 75 cm.
Diameter 136/160 cm.

Joist Eettafel

Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 4.477
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit