Arte Arcadia Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Arcadia behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de vrolijke dessins uit deze exotische collectie is het Arcadia behang. Dit behang heeft zijn naam en inspiratie te danken aan Arcadië: een utopisch land vol bloemen, fruit, prachtige vogelzang en de eeuwige zomer. De papegaaienveren komen mooi tot hun recht in contrast met het diepe groen van de tropische bladeren en worden perfect aangevuld met de rijke kleuren van de paradijsvogelbloem. Het Arcadia behang is gedrukt op een linnenstructuur en brengt veel warmte in uw interieur.

Niet alleen maakt het Arcadia behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Arcadia Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Paradijselijk design
✓ Vinyl op papier
✓ Rechte aanzet 90 cm.
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Arcadia Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Arcadia Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Arcadia Behang

13570

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Arcadia Behang

13571

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Arcadia Behang

13572

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit