Arte Peacock Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Peacock behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de kleurrijke dessins uit deze exotische collectie is het Peacock behang. Zoals de naam u al doet vermoeden zijn als inspiratie de prachtige pluimen van de pauw gebruikt. Met het kleurrijke palet en de gedetailleerde patronen raakt u gegarandeerd gehypnotiseerd door dit behang, zo mooi is het. De voelbare structuur van het behang geeft de wand een extra dimensie.

Niet alleen maakt het Peacock behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Peacock Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Hypnotiserend design met pauw patroon
✓ Vinyl op papier
✓ Rechte aanzet 53 cm.
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Peacock Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Peacock Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Peacock Behang

13510

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Peacock Behang

13511

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Peacock Behang

13512

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit