Artifort Beso Fauteuil

By Khodi Feiz

Omschrijving

De Artifort Beso Fauteuil is een ontwerp van Khodi Feiz. Zitcomfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Artifort. Het was dan ook geen verassing dat er na de succesvolle Beso Armstoel ook een fauteuil zou volgen. De naam, Beso, is Spaans voor kus en omvat waar het design voor staat. Zachte rondingen met minimalistische lijnen geven het ontwerp zijn vaste en compacte vorm. De vorm is ontstaan middels een frame van metaal en vulling van hoogwaardig koud-schuim. De fauteuil biedt veel mogelijkheden in stoffering en onderstel. Zo is er bij de varianten die MisterDesign online aanbiedt gebruik gemaakt van een Selecte 220 stoffering. Selecte is ontstaan uit een samenwerking tussen Artifort en de stoffenfabrikant Kvadrat. De kwaliteitsstof is gemaakt van 90% wol en 10% helanca, en is duurzaam door het milieuvriendelijke productieproces. Qua onderstel zijn er verschillende materialen en vormen mogelijk zoals het sledebasis onderstel, het houten onderstel, het stalen onderstel in sterbasis en de fauteuil op sterbasis met terugdraaimechanisme. De stalen onderstellen zijn afgewerkt met een poedercoating waarbij keuze is uit zwartgrijs of grijsbeige.

Het elegante design vindt zijn weg in de huiselijke sferen, maar zorgt ook voor een warm welkom in openbare ruimtes zoals een hotellobby..

Bent u op zoek naar een exclusieve uitvoering welke niet online verkrijgbaar is? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in 's-Hertogenbosch, onze interieuradviseurs helpen u daar graag verder!

Artifort Beso Fauteuil


✓ Keuze uit 4 uitvoeringen
✓ Comfortabel design
✓ Simplistisch & Warm
✓ Een design om te zoenen!

Vragen over de Beso Fauteuil van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Beso Fauteuil.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Khodi Feiz
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 74
Breedte 74
Hoogte 84
Zithoogte 43

Beso - Selecte 220

Sledebasis Grijsbeige

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.192

Beso - Selecte 220

Selecte 220/Sterbasis Zwartgrijs

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.260

Beso - Selecte 220

Selecte 220/Sterbasis Zwartgrijs (draaibaar)

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.483

Beso - Selecte 220

Eikenhout Onderstel

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.596

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit