Artifort Beso Tafel

By Khodi Feiz

Omschrijving

De Artifort Beso Tafel is een sculpturaal ontwerp van Khodi Feiz. De tafel bestaat uit de perfecte combinatie van hoogwaardige materialen en een verfijnde constructie. Het is een ingetogen maar tegelijkertijd opvallend ontwerp. Het tafelblad heeft zeer geruime keuze uit verschillende afwerkingen, wat tevens geldt voor het gepoedercoate onderstel. De constructie van de tafelpoten valt naar binnen, waardoor de kostbare beenruimte optimaal benut wordt. Zelfs zodra er een stoel op de kopse kant wordt bijgeschoven is er nog altijd comfortabel veel beenruimte. Zo ervaart iedereen aan tafel een hoog zitcomfort onder het genot van een uitgebreid diner.

De Beso Tafel is verkrijgbaar in een rechthoekige en ronde vorm in diverse afmetingen, maar ook bestaan er losse modules waarmee een persoonlijke opstelling gemaakt kan worden. Met een tafel exact op maat kunt u een persoonlijke en zeer optimale opstelling creëren in uw woning. Combineer de Beso Tafel met minimalistische stoelen om een totale look te creëren.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal favorieten geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn, een massief houten Ø 140 met de kleur 05 Charcoal en een 220 x 90 cm. met een afwerking van 02 Pure. Interesse in een andere configuratie of materiaal afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Beso Tafel


✓ Sculpturaal ontwerp
✓ Optimale beenruimte
✓ Verkrijgbaar met verschillende afwerkingen
✓ Module systeem mogelijk

Vragen over de Beso Tafel van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Beso Tafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Khodi Feiz
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 220 cm.
Breedte 90 cm.
Hoogte 75 cm.
Diameter 140 cm.

Beso Tafel

Ø 140 - 05 Charcoal

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 2.768

Beso Tafel

220 x 90 cm. - 02 Pure

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 3.470

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit