Artifort Big Mushroom Fauteuil

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Artifort Big Mushroom Fauteuil is een sprekend en uniek ontwerp van Pierre Paulin en is opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Een fauteuil van alle tijden, gevoelig en sterk: kunst waar je altijd goed in zit.

De Mushroom Fauteuil is ooit geïntroduceerd als de F562. Maar deze F562 is nu terug als de Mushroom. Het is een ontwerp met een duidelijke Artifort-handtekening en deze klassieker hoort dan ook thuis in de collectie van Artifort. De Big Mushroom is uitnodigend, royaal, zacht, uitgesproken, subtiel, organisch én comfortabel. Bovendien is de fauteuil een echt eye-catcher.

De Big Mushroom is de grote broer van de Mushroom fauteuil. Beiden een fauteuil om lekker in weg te kruipen en om van te genieten. De Big Mushroom is echter een tikkeltje groter dan de Mushroom. Naast de standaard en de Big uitvoering is er ook een Junior en Poef verkrijgbaar. Voor deze Big Mushroom heeft u een zeer ruime keuze in stofferingen. De fauteuil heeft een breedte van 110 centimter, een totale hoogte van 80 centimeter en de zithoogte bedraagt 36 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct bestelbaar is. Deze variant is volledig gestoffeerd met Gentle 0753. Interesse in een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Big Mushroom Fauteuil


✓ Sprekend en uniek ontwerp
✓ Staat in het Museum of Modern Art
✓ Uitnodigend design
✓ Hoog comfort

Vragen over de Big Mushroom Fauteuil van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Big Mushroom Fauteuil.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Breedte 110 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 36 cm.

Big Mushroom Fauteuil

Other Vip 14470.141

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 3.066

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit