Artifort C248 Chaise Longue

By Geoffrey Harcourt

Omschrijving

De Artifort C248 Chaise Longue is een inspirerend ontwerp van Geoffrey D. Harcourt RDI. Dit iconische ontwerp, ook wel bekend als de Artifort Cleopatra, komt uit 1970 en dient als inspiratiebron voor vele hedendaagse ontwepers. Een sculpturaal en kunstzinnig meubel wat uit één stuk lijkt te bestaan. Het nodigt uit om in plaats te nemen, uit te strekken en heerlijk tot rust te komen. De C248 Chaise Longue heeft een krachtige organische vorm die zich perfect aansluit op de vormen van het lichaam.

De C248 Chaise Longue is een echte blikvanger en uitermate geschikt voor in uw interieur, maar ook in lounges en hotellobby’s. De chaise longue is eigentijds en zeer gemakkelijk te verplaatsen door de rolwielen. Hij heeft een diepte van 91 centimeter, een breedte van 192, een totale hoogte van 66 centimeter en een zithoogte van 28 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct verkrijgbaar is met de stoffering Amdal 350. Interesse in een andere stoffering? Neem contact op met onze interieurstylisten, of kom even langs in de winkel. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort C248 Chaise Longue


✓ Inspirerend ontwerp
✓ Iconische vormgeving
✓ Een grote inspiratiebron
✓ Organisch design

Vragen over de C248 Chaise Longue van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort C248 Chaise Longue.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Geoffrey Harcourt
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 91 cm.
Breedte 192 cm.
Hoogte 66 cm.
Opties Gestoffeerd, Met wieltjes
Zithoogte 28 cm.

C248 Chaise Longue

Amdal 350

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 4.936

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit