Header Artifort

Artifort Expositie

THE ART OF COMFORT | T/M 2 APRIL IN ONZE WINKEL

MisterDesign cureert ‘The Art of Comfort’ in samenwerking met Artifort. Meer dan twintig unieke designs uit 1954 tot nu geven een inzicht op het succes van Artifort. De designs tonen de hoogtepunten, de vernieuwingen en de enorme stappen die het Nederlands designmerk maakte.  De expositie 'The Art of Comfort' is te zien van 10 januari t/m 2 april in onze winkel aan de Vughterstraat in ’s-Hertogenbosch. Bij deze expositie zijn verschillende designs van gerenommeerde ontwerpers te zien. Onder hen bekende namen als Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Khodi Feiz.

Artifort Expo MisterDesign

The Art of Comfort

Ontdek een diepere design beleving en kom achter het verhaal van Artifort. Ervaar in ‘The Art of Comfort ‘ een reis door drie tijdvakken waarin ‘duurzame kunst’ betekenis geeft aan het Nederlandse Artifort. Ieder design dat onderdeel uitmaakt van ‘The Art of Comfort’ is van iconische waarde door hun typerende esthetiek en vakmanschap. Het zijn tijdloze designs die het Artifort-DNA uitstralen en betekenis geven aan Art en Comfort; hetgeen waar Artifort voor staat.

Met de expositie ‘The Art of Comfort’ zet MisterDesign Artifort in de schijnwerpers en wordt het verhaal van het Brabantse merk verteld aan de hand van drie tijdvakken. Beginnend bij Kho Liang Ie, die met zijn vooruitziende blik, kennis van design en internationale connecties Artifort opnieuw op de kaart zette. Met de komst van Pierre Paulin in 1959 brak een periode van successen aan. Dankzij zijn innovatieve productietechnieken kwamen er verschillende iconische ontwerpen tot stand die vandaag de dag nog altijd tot de collectie behoren. In de jaren die volgen blijft Artifort zich onderscheiden door samenwerkingen aan te gaan met verschillende internationale designers en is het antwoord op de uitdagingen altijd ‘innovatie’. Met Khodi Feiz als Art Director wordt de herkenbare Artifort esthetiek in stand gehouden en gaat het merk een succesvolle toekomst tegemoet.

Artifort Winactie

Win een MisterDesign Exclusive Orange Slice

Bezoek onze expositie ‘The Art of Comfort’ en maak kans op een Artifort Orange Slice in de MisterDesign Exclusive uitvoering! De Orange Slice heeft een beige gepoedercoat frame met een luxe beige stoffering.

Hoe doe je mee?

Bezoek de expositie in onze winkel en laat je gegevens achter op het deelnameformulier. Maak extra kans door een foto van de expositie te delen op je Facebook tijdlijn of Instagram feed met #MDOrangeSlice. Zorg dat je profiel niet privé staat zodat we alle deelnemers kunnen terugvinden. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht na afloop van de expositie.
Artifort Boek Cadeau

Ontvang nu het limited edition Artifort boek ‘Creating History’ cadeau bij aankoop van een Artifort meubel.
Deze actie is geldig tijdens de gehele expositie periode t/m 2 april 2023.

Artifort Expo MisterDesign

Tour + Lunch: Bezoek Artifort!

Meld je aan voor een exclusieve tour + lunch bij Artifort op vrijdag 16 juni. Naast een bezoek aan de showroom, krijg je een tour door het archief met originele en unieke stukken én bezoek je de fabriek waar je het bijzondere productieproces met eigen ogen kunt zien. 

De Artifort Tour is helaas volgeboekt. Het is niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden.

Impressie van de expositie

Artifort Winactie