Artifort F416 Fauteuil

By Kho Liang Ie

Omschrijving

De Artifort F416 Fauteuil is een ontwerp uit 1960 van de gerenommeerde ontwerper Kho Liang Ie. Een zeer vooruitstrevend ontwerp voor de strikte sociale kaders die eind jaren 50 de norm waren. Het heldere statement van Kho Liang Ie was zeer duidelijk, hij was ver vooruit in zijn tijd. Op zoek naar een contrast tussen zachte en onbuigbare materialen waarin hij overduidelijk geslaagd is met het ontwerp van de F416 Fauteuil. Een modulaire fauteuil die uitgebreid kan worden tot een bank. Het strakke ontwerp nodigt uit om plaats te nemen met een zacht plaid en sterk boek. Met het plaatsnemen wordt het gevoel van de kleine helling naar achteren voelbaar waardoor u heerlijk kunt relaxen.

De stoel heeft een diepte van 78 centimeter, een breedte van 71 centimeter, een totale hoogte van 73 centimeter en een zithoogte van 43 centimeter. Het frame van de F416 Fauteuil bestaat uit een combinatie van geborsteld RVS en zwarte gepoedercoate onderdelen. Het geheel is afgewerkt met houten latten van luxe Santos Pallisander hout of eiken hout. De gecapitonneerde zitting en de rugleuning verkrijgbaar in een breed scala aan stofferingen.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Interesse in een andere stoffering? Neem contact op met onze interieurstylisten, of kom even langs in de winkel. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort F416 Fauteuil


✓ Uiterst comfortabel
✓ Vooruitstrevend ontwerp
✓ Zachte en onbuigbare materialen
✓ Modulaire fauteuil

Vragen over de F416 Fauteuil van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort F416 Fauteuil.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Kho Liang Ie
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 78 cm.
Breedte 71 cm.
Hoogte 73 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 43 cm.

F416 Fauteuil

Camira Blazer CUZ3B Abertay

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 3.035

F416 Fauteuil

Amdal 425 - Houten latten frame

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 3.128

F416 Fauteuil

Elmosoft 13072 - Zwart onderstel

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 3.522

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit