Artifort Gap Stoel

By Khodi Feiz

Omschrijving

De Artifort Gap Stoel is een ontwerp van Khodi Feiz en is een speels en vrolijk voorkomen. Op de grens van het volledig gestoffeerde zit- en rugvlak bevindt zich een onderscheidende ‘gap’. Deze doet denken aan een aanstekelijke en vriendelijke glimlach. Zo is het elke keer wanneer u plaats neemt in de Gap Stoel een vrolijke en gemoedelijke ervaring. De glimlach is er niet alleen voor de sier, het biedt de rug bovendien meer ruimte zodat er een uitstekend zitcomfort gegarandeerd kan worden. De armleuningen lopen over vanuit het zitvlak en geven de stoel een dynamische vormgeving. Niet alleen in thuisomgevingen, maar ook in vergader- en ontvangstruimtes in de Gap Stoel een comfortabele toevoeging.

De Gap Stoel heeft voor het onderstel drie mogelijkheden: een vier-poot, een slede of een in hoogte verstelbaar vijf-teen onderstel met wielen. Deze onderstellen zijn in verschillende afwerkingen mogelijk. De diepte van de Gap Stoel met een vier-pootonderstel bedraagt 60 centimeter, de totale hoogte bedraagt 85 centimeter en de zithoogte is 47 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct bestelbaar is. Deze favoriet heeft een stoffering van Blazer CUZ239 Goldsmith een vier-pootonderstel met een chromen afwerking . Interesse in een ander onderstel of een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Gap Stoel


✓ Speels en vrolijk design
✓ Vriendelijke glimlach
✓ Dynamische vormgeving
✓ Uitstekend zitcomfort

Vragen over de Gap Stoel van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Gap Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Khodi Feiz
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 60 cm.
Hoogte 85 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 47 cm.

Gap Stoel

CUZ239 Goldsmith

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.161
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit