Artifort Lilla 2.0 Poef

By Patrick Norguet

Omschrijving

De Artifort Lilla 2.0 Poef is ontworpen door industrieel ontwerper Patrick Norguet en is een upgrade van de traditionele Lilla Poef. De poef biedt een openlijke uitnodiging om op plaats te nemen en te rusten. Een explosie van energie en kleur die iedere ruimte opvrolijkt. Bovendien is de poef zeer praktisch. Het ontwerp dient namelijk als extra zitgelegenheid. Het lederen lusje vormt een handvat waardoor de poef eenvoudig verplaatsbaar is. Niet alleen in huis is de poef een lust voor het oog, maar ook geeft hij een vrolijke touch aan wachtkamers of recepties.

De stoffering van de Lilla 2.0 Poef is opnieuw ontwikkeld waarbij de stiknaden zijn verlegd en het praktische lusje is gemaakt van tuigleer. Dankzij de keuze uit een breed scala aan stofferingen is voor ieder interieur een prachtig exemplaar samen te stellen. Fleur uw woonruimte, hal of hotel lobby op met de gekleurde poef. De poef heeft een diepte van 38 centimeter, een breedte van 36 centimeter en een hoogte van 55 centimeter. De zithoogte bedraagt 47 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct bestelbaar zijn. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan gerust contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in een van onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Lilla 2.0 Poef


✓ Upgrade van de traditionele Lilla Poef
✓ Openlijke uitnodiging
✓ Explosie aan energie en kleur
✓ Praktisch ontwerp

Vragen over de Lilla 2.0 Poef van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Lilla 2.0 Poef.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Patrick Norguet
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 38 cm.
Breedte 36 cm.
Hoogte 55 cm.
Opties Gestoffeerd

Lilla 2.0 Poef

Selecte 520 Salmon

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 526

Lilla 2.0 Poef

Selecte 580 Sweet Red

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 526

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit