Artifort Little Apollo Stoel

By Patrick Norguet

Omschrijving

De Artifort Little Apollo Stoel is een zeer fraai ontwerp van Patrick Norguet en is het kleine broertje van de Apollo Fauteuil. Deze variant beschikt over dezelfde ergonomische kuip in een subtieler en smaller formaat. De elegante ronde en open vorm geeft elke tafel een nieuwe dimensie. De uitsnede van de stoel zorgt voor een hoger comfort en geeft een speels effect aan de krachtige stoel. Door de evenwichtige componenten van de stoel is het design volledig in balans en straalt het harmonie uit.

Het onderstel heeft twee mogelijkheden een slede en een draaibare ronde voet, welke beide in verschillende afwerkingen mogelijk zijn. De zitschaal is ruim bekleed om zo het hoge comfort te bieden. De stoffering heeft vele mogelijkheden in structuren en kleuren. De breedte van de stoel is 68 centimeter, een hoogte van 84 centimeter en de zithoogte bedraagt 46 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten gekozen welke direct bestelbaar zijn. Deze varianten zijn beide gestoffeerd met Kvadrat Divina 0623 met een chroom kleurig onderstel. Interesse in een andere stoffering of afwerking? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Patrick Norguet


✓ Ergonomische kuip
✓ Elegante ronde vorm
✓ Hoog comfort
✓ Speelse vormgeving

Vragen over de Little Apollo Stoel van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Little Apollo Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Patrick Norguet
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Breedte 68 cm.
Hoogte 84 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 46 cm.

Little Apollo Stoel

Divina 0623 - Slede Chroom

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 1.049

Little Apollo Stoel

Divina 0623 - Schijf Chroom

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 1.194

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit