Artifort Mushroom Poef

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Artifort Mushroom Poef is een iconisch ontwerp van Pierre Paulin. Een uitnodigende, zachte en uitgesproken poef. Gemakkelijk bij te schuiven met een feestje als een extra zitplek, maar ook ideaal als voetenbank bij uw fauteuil. De organische en comfortabele kenmerken zijn typerend voor de Mushroom Fauteuil en Poef. Voor alle uitvoeringen van de Mushroom geldt dat u voor de bekleding de keuze heeft uit vele verschillende stof- en ledersoorten. Alle Mushroom uitvoeringen zijn standaard voorzien van witte kunststof vloerdoppen. Combineer de Mushroom Poef met een van de andere objecten uit de Mushroom collectie, of samen met uw eigen interieur items. In de juiste kleur is de Mushroom Poef een stralende toevoeging aan uw interieur.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee favorieten geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Deze uitvoeringen hebben een stoffering van Tonus. Interesse in een andere stoffering? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van de winkels. Dan helpen we u graag verder.

Artifort Mushroom Poef


✓ Uitgesproken design
✓ Gemakkelijk te verplaatsen
✓ Goed comfort
✓ Organische vorm

Vragen over de Mushroom Poef van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Mushroom Poef.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Hoogte 38 cm.
Diameter 46 cm.
Opties Gestoffeerd

Mushroom Poef

Tonus 118

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 624

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit