Artifort Orange Slice Voetenbank

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Artifort Orange Slice Voetenbank is een ontwerp van Pierre Paulin. Bij een eerste aanblik van de Orange Slice Fauteuil wordt u aangenaam getroffen door het speelse karakter van de compositie. Dit is ook het geval bij de Orange Slice Voetenbank. De halve ronding en de organische vormen zijn in lijn met de fauteuil, waarbij de voetenbank dan ook een ware toevoeging is. Met het rijke scala aan stofferingen staat hij prachtig met dezelfde stoffering van de fauteuil of juist contrasterend en speels met een andere stof of kleur.

De Orange Slice Voetenbank is verkrijgbaar met een enorm scala aan prachtige stoffen en ledersoorten van onder andere: Kvadrat, Camira, Gabriel, Interglobe, De Ploeg en Ohmann Leather. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij onze favoriete uitvoeringen voor u samengesteld, die u direct kunt bestellen. Het gaat hier om de uitvoeringen met een verchroomd onderstel met de stof Tonus van Kvadrat in de kleuren rood en geel.

Heeft u interesse in een andere uitvoering van de Orange Slice Voetenbank? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkels. Dan helpen we u graag.

Artifort Orange Slice Voetenbank


✓ Onderdeel van de Orange Slice collectie
✓ Speels karakter
✓ Halve rondingen en organische vormgeving
✓ Totale ontspanning

Vragen over de Orange slice Voetenbank van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Orange Slice Voetenbank.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 74 cm.
Breedte 42 cm.
Hoogte 43 cm.
Opties Gestoffeerd

Orange Slice Voetenbank

Tonus 130

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 991

Orange Slice Voetenbank

Tonus 424

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 991

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit