Artifort Track Bank

By Norm Architects

Omschrijving

De Artifort Track Bank is een modulair ontwerp van Norm Architects. De organische vormen creëren een comfortabel landschap met de zwevende, rotsachtige onderdelen. Een ware eyecatcher in elk interieur, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Door de losse modules zijn er oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van de perfecte Track Bank. De schuimconstructie is massief, maar bied een hoog comfort. De uitbreidingsmogelijkheden zoals losse armleuningen, bijzettafels en eventueel elektrificatie mogelijkheden maken het mogelijk om de bank geheel naar wens en voor elke gelegenheid samen te stellen.

De Track Bank heeft een vriendelijk uiterlijk, hierdoor is hij uitnodigend om heerlijk in plaats te nemen. Door de krachtige rondingen zal deze bank uw interieur knus en warm laten aanvoelen. De zitting en leuning zijn twee losse onderdelen, maar smelten samen door de druppelvorm op de leuning.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign vijf opties geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn met de stoffering Amdal 350. Interesse in een andere stoffering of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten, of kom even langs in de winkel. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artisan Track Bank


✓ Modulaire bank
✓ Sculpturaal design
✓ Organische vormgeving
✓ Oneindige samenstellingen

Vragen over de Track Bank van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Track Bank.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Norm Architects
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Opties Gestoffeerd

Track Bank

Amdal 350

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 2.952

Track Bank

Amdal 350

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 8.566

Track Bank

Amdal 350

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 9.625

Track Bank

Amdal 350

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 11.640

Track Bank

Amdal 350

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 12.293
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit