Artisan Blend Bijzettafel

Omschrijving

De Artisan Blend Bijzettafel is een organisch ontwerp van Mirko Miličić . Het boven- en onderblad lopen vloeiend in elkaar over door middel van twee pilaren welke zorgen voor een naadloze verbinding. De Blend Bijzettafel is licht in gewicht en dankzij de twee malle pilaren is de bijzettafel eenvoudig te verplaatsen. De hoeken van de bijzettafel zijn op vakkundige wijze licht afgerond waarna het met een olie is behandeld welke de bijzettafel voorziet van een kenmerkende glans. Verrijk de bijzettafel met een prachtig boeket of een inspirerend tafelboek.

De Blend Bijzettafel is verkrijgbaar in Europees- en Amerikaans walnoot, eiken-, kersen-, iepen- en essenhout met een afwerking in gepigmenteerde of kleurloze olie. Zowel de lengte als de breedte bedraagt 45 centimeter met een hoogte van 55 centimeter. Geef uw woonkamer een esthetische touch door de houten bijzettafel te combineren met de Blend Salontafel of plaats ze los van elkaar.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee favorieten geselecteerd welke direct te bestellen zijn, waarbij de ene uitvoering is vervaardigd uit wit gepigmenteerd eikenhout en de andere uit geolied Europees walnoothout. Interesse in een andere houtsoort? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artisan Blend Bijzettafel


✓ Organisch design
✓ Vloeiende vormgeving
✓ Naadloze verbinding
✓ Gevoel van lichtheid

Vragen over de Blend Bijzettafel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Blend Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 55 cm.

Blend Bijzettafel

Europees walnoothout

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.080

Blend Bijzettafel

Wit gepigmenteerd eikenhout

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.080
Product familie
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit