Artisan Eny Kast

By Arteco

Omschrijving

De Artisan Eny Kast is een ontwerp van Arteco. Dit mooie design is één van de prachtige meubels uit de Eny collectie. Een reeks meubels waar Arteco’s passie voor massief hout in combinatie met puur vakmanschap duidelijk zichtbaar is. De kast heeft een compacte vormgeving en bestaat uit afgesloten en open vakken om alledaagse benodigdheden op te bergen maar ook om uw mooiste items tentoon te stellen. Kenmerkend aan deze kast de keuze voor het natuurlijke materiaal ‘hout’ wat voor een sfeer verhogend accent zorgt in iedere ruimte.

Het tijdloze ontwerp is verkrijgbaar in drie varianten en is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee favorieten geselecteerd welke direct te bestellen zijn, waarbij de ene uitvoering is vervaardigd uit wit gepigmenteerd eikenhout en de andere uit geolied Europees walnoothout. Beide uitvoeringen hebben een lengte van 90 centimeter, breedte van 44 centimeter en hoogte van 160 centimeter. Heeft u interesse in een andere houtsoort, afmeting of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Eny Kast


✓ Compacte vormgeving
✓ Behoort tot de ‘Eny collectie’
✓ Vervaardigd uit natuurlijk materiaal
✓ Verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden

Vragen over de Eny Kast van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Eny Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Arteco
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 44 cm.
Hoogte 160 cm.

Eny Kast

Geolied Europees Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.347

Eny Kast

Wit Gepigmenteerd Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.347

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit