Artisan Eny Opbergkast

By Arteco

Omschrijving

De Artisan Eny Opbergkast is een ontwerp van Arteco en behoort tot de Eny collectie. Kenmerkend aan deze tijdloze en simplistische kast is de charme van het warme hout. Arteco’s passie voor natuurlijk materiaal en puur vakmanschap komt duidelijk naar voren in dit ontwerp. De massief houten Eny Opbergkast heeft een krachtige uitstraling en zorgt voor een natuurlijk ‘organisch’ gevoel in huis. Gebruik de praktische kast voor het opbergen van boeken, servies of kantoorartikelen.

De Eny Opbergkast is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. De kast is te verkrijgen in vier verschillende formaten waardoor het ontwerp in elke ruimte zijn plek weet te vinden. MisterDesign heeft één variant voor u geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Dit model heeft een lengte van 90 centimeter, breedte van 44 centimeter en hoogte van 122 centimeter. Verder is de kast vervaardigd uit Europees walnoot en afgewerkt met een natuurlijke olie. Heeft u interesse in een andere houtsoort, afmeting of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Eny Opbergkast


✓ Tijdloos ontwerp
✓ Behoort tot de ‘Eny collectie’
✓ Puur vakmanschap
✓ Verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden

Vragen over de Eny Opbergkast van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Eny Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Arteco
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 44 cm.
Hoogte 122 cm.

Eny Opbergkast

Europees Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.710

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit