Artisan Flow Eettafel

By FILTER

Omschrijving

De Artisan Flow Eettafel is een ontwerp van FILTER, een gerenommeerde studio voor architectuur en design gevestigd in Sarajevo. De studio is in 2009 opgericht door een groep jonge architecten. Hun werk wordt gekenmerkt door kwaliteit en de Flow Eettafel is hier geen uitzondering op. De eettafel is geheel vervaardigd uit massief hout en oogt sierlijk dankzij de afwerking, waarbij er op ieder detail is gelet. De slanke poten lopen naadloos over in het tafelblad middels prachtige schrijnwerktechnieken. Door deze houtverbinding ontstaat er een harmonieus evenwicht tussen blad en onderstel. Daardoor oogt het materiaal minder hard en is het design geschikt voor iedere moderne eetkamer.

Het design is verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen en zeven houtsoorten. Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign twee uitvoeringen geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn. De tafels zijn uitgevoerd in geolied eiken en geolied Europees walnoot. De eiken variant heeft een breedte van 240 centimeter en een diepte van 100 centimeter en de variant van Europees walnoot heeft een breedte van 180 centimeter en een diepte van 90 centimeter. Beide tafels hebben een hoogte van 76 centimeter.

De tafel kan op aanvraag uitgevoerd worden in Amerikaans walnoot, essen, kersen, iep en esdoorn. Daarnaast kan er gekozen worden voor een tafelbreedte van 160, 180, 200, 220 of 240 centimeter. Iedere uitvoering heeft een diepte van 90 centimeter en hoogte van 76 centimeter. Interesse in een andere afmeting of houtsoort? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Flow Eettafel


✓ Voorzien van gebogen houtverbinding
✓ Harmonie tussen blad en onderstel
✓ Gemaakt van massief hout
✓ Keuze uit diverse mogelijkheden

Vragen over de Flow Eettafel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Flow Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer FILTER
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 180 / 240 cm.
Hoogte 76 cm.

Flow Eettafel - b. 180 x d. 90 x h. 76 cm.

Geolied Europees walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.408

Flow Eettafel - b. 240 x d. 100 x h. 76 cm.

Geolied eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.476
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit