Artisan Hanny

De Hanny collectie van Artisan bestaat uit ontwerpen uit de hand van de Bosnische ontwerper Ado Avdagić, die functionaliteit en esthetiek vooropstelt in zijn designs. De brede collectie biedt tafels, stoelen, verschillende kasten en een kapstok, stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatief, massief hout. Door vernieuwde technologieën te combineren met vakkundig handwerk, blijft Artisan trouw aan traditionele ambacht, wat terug te zien is in de prachtige details van de Hanny collectie. De subtiel afgeronde hoeken en de bijzondere verbindingen tussen de poten en het blad van de tafel of het zitvlak van de stoel, tonen hoe jarenlang vakmanschap eruit hoort te zien.

6 items

6 items

Artisan Hanny Tafel

De Artisan Hanny Tafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Omdat hout een natuurlijk materiaal is, verschillen de kleurtonen en nerven in elke tafel waardoor elk exemplaar uniek is. Op het eerste oog heeft de tafel een eenvoudig uiterlijk, maar wanneer de bijzondere details in het oog springen, ziet u niets anders meer. Verkrijgbaar in zeven verschillende houtsoorten, vindt de Hanny eettafel in elke interieurstijl zijn plek. Bovendien is de Hanny Tafel verkrijgbaar in een uitschuifbare variant waarbij de tafel in één handomdraai groter wordt gemaakt voor extra zitgelegenheid.

Hanny Kapstok van Artisan

Functionaliteit en esthetiek zijn twee kenmerken die duidelijk terugkomen in het design van de Artisan Hanny Kapstok. De kapstok bestaat uit drie houten elementen die met elkaar verbonden worden door ijzeren elementen die dienen als paraplubak. Hiermee is de kapstok niet alleen een toevoeging in huiselijke sferen, maar ook in commerciële omgevingen, zoals restaurants, hotels en wachtruimtes. Het massieve hout is van hoge kwaliteit en trekt de aandacht dankzij de natuurlijke kleurvariaties en de zichtbare nerven.

Artisan Hanny bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan, waardoor alle designs uit de Hanny collectie via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over Artisan Hanny? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze serie voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in één van onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!

.