Artisan Hanny Kapstok

By Ado Avdagić

Omschrijving

De Artisan Hanny Kapstok is een ontwerp van Ado Avdagić en is onderdeel van de Hanny collectie. De Bosnische ontwerper stelt functionaliteit en esthetiek voorop in zijn designs, twee eigenschappen die goed terug zijn te zien in deze kapstok. Het design is vormgegeven uit drie houten elementen die gecombineerd worden met ijzeren onderdelen. Door de minimalistische vormgeving wordt de aandacht getrokken naar het mooie natuurlijke materiaal en de schoonheid hiervan. De kleurvariaties en nerven van het hout verschillen per kapstok, wat iedere uitvoering uniek maakt. Naast haakjes om de jassen aan op te hangen is de kapstok ook voorzien van een handige paraplu bak. Een functioneel kenmerk waarmee Avdagić laat zien dat hij nadenkt over elk detail.

Het design is geheel vervaardigd uit massief hout van hoge kwaliteit en kan uitgevoerd worden in zeven houtsoorten. Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee favorieten geselecteerd welke direct te bestellen zijn, waarbij de ene uitvoering is vervaardigd uit wit gepigmenteerd eikenhout en de andere uit geolied Europees walnoothout. Op aanvraag is de kapstok verkrijgbaar in Amerikaans walnoot, essen, kersen, iepen en esdoorn met een afwerking in zeep of olie. Interesse in een van deze andere houtsoorten? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Hanny Kapstok


✓ Functioneel en esthetisch verantwoord ontwerp
✓ Onderdeel van de Hanny collectie
✓ Op aanvraag in andere houtsoorten verkrijgbaar
✓ Vervaardigd uit massief hout

Vragen over de Hanny Kapstok van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Hanny Kapstok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ado Avdagić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Hoogte 180 cm.
Diameter 47 cm.

Hanny Kapstok

Europees Walnoot Natuurlijke Olie

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.656

Hanny Kapstok

Wit Gepigmenteerd Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.656
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit